JA KOJI JESAM
Poznat
- Poruka
- 7.799
Sad bih ja rekao da probaš prana-only dijetu dve nedelje, pa da podeliš impresije sa nama.
Naravno, obojica znamo da se to neće desiti, jer Simin stomak ipak zahteva 'leba.
Evo ovako:
Nekim čudiom si pogodio, praktikovako sam čistu Prana "ishranu" dvije nedelje i šta se desilo?
Dan 1. razum se vraća na naviku materijalne ishrane i nagovara da uzmem hranu.
Dan 2. Presudan. Volja da istrajem je testirana do maksimuma, tijelo traži hranu... volja iznad tijela.
Dan 3. Čudesna lakoća volje... savladan razum, svladano tijelo.
Dan 4. Hraniti se Pranom je ... NORMALNO.
Dan 5. Rutina...
Dan 6, 7, 8, 9, 10,11, 12, 13, 14... kao da nikada nisam ni trebao materijalnu hranu.
Posledice: već poslije drugog dana WC aktivnosti su isčezle... nije bilo razloga, probava nepotrebna.
Lakoća tijela. U toku dvije sedmice tijelo je došlo do optimalne težine i dalje nije gubilo na težini.
Dakle, ono što je bilo strano u tijelu prerađeno je i izbačeno. Misli čiste, jasne, fokus kristalan.
Zašto sam prestao sa praksom?
Zato što mi cilj (tada) nije bio da to činim konstantno, već da probam ono što mi je intuitivno već znano.
Probao, dokazao sebi da to funkcioniše i sada o tome mogu da pričam i sa tačke duhovnog (intuicije),
dakle iz intuitivnog znanja i iz iskustvenog znanja.
Napomena: Da bi se neko hranio Pranom mora znati šta je Prana, u kakvoj formi se nalazi oko njega i kako može da je utilizuje.
Ukoliko to ne zna, onda to iskustvo nije hranjenje Pranom već gladovanje, a to je na kraju pogubno.