Brejvik dobija samo 21 godinu zatvora?

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.291
ALEXANDRA PELTRE (18) PREŽIVJELA POKOLJ I SUTRA ĆE SVJEDOČITI PROTIV MONSTRUMA
‘Gledala sam Breivika ravno u oči, rekao je - sve je u redu i... bum!’

Svjedočit ću protiv Breivika tako da mogu nastaviti živjeti, kazala je Alexandra Peltre, 18-godišnja djevojka koja je ranjena preživjela pokolj monstruma na norveškom otočiću Utøya. Alexandra će biti jedna od svjedokinja na suđenju ekstremnom desničaru odgovornom za smrt 77 osoba, koje počinje sutra u Oslu.

Anders Breivik Behring (32), optužen je za terorizam i masovno ubojstvo jer je prošlog ljeta, 22. srpnja 2011., u Oslu bombom ubio osam osoba, a zatim nastrijelio 69 djece i mladih na otoku Utøya.

Alexandra će se nakon devet mjeseci prvi put naći oči u oči s krvnikom koji je ubio njezine prijatelje, a nju ranio i ostavio joj trajne fizičke i duševne boli za cijeli život.

– Nakon svjedočenja nadam se da će biti lakše živjeti s onim što se dogodilo – hrabro je kazala mlada djevojka Alexandra, a prenio njemački Bild. Posljednji put kad ga je vidjela, Alexandra je u Breiviku vidjela svoga spasioca. Nakon što je pomahnitali Breivik počeo svoj krvavi pohod, Alexandra se s prijateljima skrila u šumicu pokraj jezera.

– Prvo sam čula krikove, a zatim pucnjeve. Mislila sam da nikad neće prestati – kazala je Alexandra. Doživjela je, kaže, olakšanje kada je vidjela čovjeka u policijskoj uniformi.

– Rekao je da je sve u redu i da možemo izići iz skrovišta – kazala je Alexandra. Ali čovjek u uniformi nije bio policajac, nego maskirani Breivik.

– Gledala sam ga ravno u oči i - bum! Nakon toga vidjela sam rupu u svojoj nozi – kazala je Alexandra Peltre.

Ranjena, skočila je u jezero, ali prije toga vidjela je kako Breivik njezine prijatelje ubija s pet ili šest hitaca u glavu.

– Nakon toga dana na Utøyi ništa više u životu ne uzimam zdravo za gotovo. Postoje mnogi dani kad sam jako, jako tužna – kazala je Alexandra.

Traže 21 godinu zatvora

Za Alexandru i druge preživjele te rodbinu žrtava sada počinju bolni tjedni. Slijedi suočavanje s monstrumom Breivikom pred sudom. Tužitelj je zatražio 21 godinu zatvora ili smještaj u psihijatrijskoj bolnici. Psihijatrijski vještaci proglasili su Breivika ubrojivim, i spremnim za suđenje.

http://www.vecernji.hr/vijesti/gled...-oci-rekao-je-sve-je-redu-i-bum-clanak-398617

a ja mislio pravosuđe u Srbiji najgore :eek:

ALEXANDRA PELTRE (18) PREŽIVJELA POKOLJ I SUTRA ĆE SVJEDOČITI PROTIV MONSTRUMA
‘Gledala sam Breivika ravno u oči, rekao je - sve je u redu i... bum!’

Svjedočit ću protiv Breivika tako da mogu nastaviti živjeti, kazala je Alexandra Peltre, 18-godišnja djevojka koja je ranjena preživjela pokolj monstruma na norveškom otočiću Utøya. Alexandra će biti jedna od svjedokinja na suđenju ekstremnom desničaru odgovornom za smrt 77 osoba, koje počinje sutra u Oslu.

Anders Breivik Behring (32), optužen je za terorizam i masovno ubojstvo jer je prošlog ljeta, 22. srpnja 2011., u Oslu bombom ubio osam osoba, a zatim nastrijelio 69 djece i mladih na otoku Utøya.

Alexandra će se nakon devet mjeseci prvi put naći oči u oči s krvnikom koji je ubio njezine prijatelje, a nju ranio i ostavio joj trajne fizičke i duševne boli za cijeli život.

– Nakon svjedočenja nadam se da će biti lakše živjeti s onim što se dogodilo – hrabro je kazala mlada djevojka Alexandra, a prenio njemački Bild. Posljednji put kad ga je vidjela, Alexandra je u Breiviku vidjela svoga spasioca. Nakon što je pomahnitali Breivik počeo svoj krvavi pohod, Alexandra se s prijateljima skrila u šumicu pokraj jezera.

– Prvo sam čula krikove, a zatim pucnjeve. Mislila sam da nikad neće prestati – kazala je Alexandra. Doživjela je, kaže, olakšanje kada je vidjela čovjeka u policijskoj uniformi.

– Rekao je da je sve u redu i da možemo izići iz skrovišta – kazala je Alexandra. Ali čovjek u uniformi nije bio policajac, nego maskirani Breivik.

– Gledala sam ga ravno u oči i - bum! Nakon toga vidjela sam rupu u svojoj nozi – kazala je Alexandra Peltre.

Ranjena, skočila je u jezero, ali prije toga vidjela je kako Breivik njezine prijatelje ubija s pet ili šest hitaca u glavu.

– Nakon toga dana na Utøyi ništa više u životu ne uzimam zdravo za gotovo. Postoje mnogi dani kad sam jako, jako tužna – kazala je Alexandra.

Traže 21 godinu zatvora

Za Alexandru i druge preživjele te rodbinu žrtava sada počinju bolni tjedni. Slijedi suočavanje s monstrumom Breivikom pred sudom. Tužitelj je zatražio 21 godinu zatvora ili smještaj u psihijatrijskoj bolnici. Psihijatrijski vještaci proglasili su Breivika ubrojivim, i spremnim za suđenje.

http://www.vecernji.hr/vijesti/gled...-oci-rekao-je-sve-je-redu-i-bum-clanak-398617

a ja mislio pravosuđe u Srbiji najgore :eek:
NE ZABORAVI!.
Breyvik je član MASONSKOG POKRETA.

Breivik je illuminat i ono sto je uradio je delo njihovih sirih mracnih planova za planetu Zemlju...

Oni koji znaju bar nesto o iluminatima znaju i koliko su opsesivno posveceni simbolici i numerologiji kroz koje cesto kodirano najavljuju svoje akcije...

Te tako sigurno znate da Breivikov manifest, koji je napisan daleko pre same akcije, na naslovnici ima ispisano 2083 !!!

A to je nista drugo do najava godine u kojoj je i planirao da izvrsi zlocin! Jer to je kodno prikrivena 2011. godina i to na nacin 20(8+3). = 2011. !

Prema tome nije on nikakav izolovani frik, vec deo sire zavere mracnjaka i ludaka koji nazalost rulaju svetom danas....

...

Poslednja izmena:
ljudi koji ga poznaju kazu da je uvek bio protiv ekspanzije islama u svedskoj, da ga je ljutilo to sto sve vise muslimana dolazi u svedsku...

Ljudi su generalno GLUPI i nemaju pojma o svetu oko sebe niti ko i kako upravlja njime, niti o stvarima koje se desavaju oko njih !

Lik je psiho-programirani iluminat koji mozda nije ni svestan toga, ali je svakako odradio akciju za koju je i programiran!

...

Ljudi su generalno GLUPI i nemaju pojma o svetu oko sebe niti ko i kako upravlja njime, niti o stvarima koje se desavaju oko njih !

Lik je psiho-programirani iluminat koji mozda nije ni svestan toga, ali je svakako odradio akciju za koju je i programiran!

...

Znao je on vrlo dobro šta radi !
Ako se postavlja pitanje nekakve dileme,
pre će biti da mu nije bilo sasvim jasno - zašto i sa kojim krajnjim ciljem !

...

polako malo sa tim teorijma zavere...

tip jednostavno mrzi obrezane, dokuqurcilo mu da svuda oko sebe vidja burke i samije pa je puk'o...
u medijima kazu da ne zele da psihijatrijsko vestacenje ide takoreci uzivo jer se plase da ce on i javno progovoriti o toj mrznji i tako doprineti netrpeljivosti prema "strancima..." mada se dobro zna o kojim se strancima radi...

Znao je on vrlo dobro šta radi !
Ako se postavlja pitanje nekakve dileme,
pre će biti da mu nije bilo sasvim jasno - zašto i sa kojim krajnjim ciljem !

Da, s tim bi se mogao sloziti !
Jer iluminati kao i svaka druga sekta i funkcionisu tako da samo glavni guru zna krajnju agendu, a svi ostali clanovi sekte su slepa telad koja bespogovorno sluzi svrsi i ne znajuci krajnji cilj !

...

Back