BREGOVIC NAS UPROPASTIO !!!!

Odvratno... Onaj pederas sa Pinka, qqq na sta onaj lici. I sto je najgore on ima publiku ocigledno... Meni je neverovatno da postoje ljudi koji glasaju z atakvog debila, kaoi cinjenica da on uopste ima bilo kakvu punliku... ko je on, Zvezda Granda... Zvezda Granda.

1. Izvini Denny xDDD..... napaljeni osnovac??......da da pa mora i to neko da bude.....jednostawno to je moj still .....a i iskaljiwanje besa ......a sto se tice W-a, prost odgowor: Uslowna radnja .....toliko dugo pishem w umesto v ... znam, znam kaljanje sprskog jezika, al sta da se radi ipak je owo internet, ne maturski rad....:hahaha:

2. Pazi Evrovizija nije "toliko" usrana, imas ti ti u dobrih pesama.......naravno da je to raspalo takmicenje kad glasanje nema veze s lepotom pesme...

3. Bilo para, ne bilo ........ako owa pesma bude na jednom od 3 mesta......... kolaps....... mada kad je pobedila ona muskaraca, ko zna ...

I'm Danny Crain :cool:

...Muzika nas muzicki svrstava upravo tamo gde (vecinski) pripadamo sudeci po civilizacijskm nivou koji demonstriramo neverovatnim izlivima homofobije i ksenofobije u najsirem smislu...
Pametan covek moze sebi dozvoliti luksuz da se povremeno cak i ponasa budalasto ali obratno ide mnogo,mnogo teze :mrgreen:
A sad da ti pojednostavim:
Hajde ne drvi, a sto se "civilizacijskog nivoa" i nastranosti tice podjimo samo od komsiluka pa preko Fricla, pa ako krenemo jos i dalje.... ehej... sta ce sve "civilizovano" isplivati to samo Bog zna.... Koliko sam ja u muzici ti verovatno neces biti ni za 3 zivota,a "ono" sto su nam Tv Stink,Brega i ostale ruzicaste nakaze poturile nikako se ne moze svrstati u muziku. :mrgreen:

Poslednja izmena:

Back