BRED PITT

Tačno da lik ima malo šipanza facu :D gledajući kroz anatomiju....negde sam pročitala da Bred važi za 'najsmrdljivijeg glumca u holliwoody',kako nisu mogli od njega da dišu na snimanju Troje :D:D a od ženskih-navodno Kameron Dijaz:D boli njega uvo,smotao je jednu on najsexypilnijih riba,koja jes da nije čitava al ipak je :P Među najlepšima-Monika Beluči,Penelope Kruz......ee da,jako mi je simpatična Kira Najtli,čak onako-pravo lepo britansko čeljade......ima ih još...al evo Kira najtli 1. jer je sveže meso:D

i naaajbolji frajer od glumaca(ne verujem da iko zna ko je on) DERMOT MULRONEY.......glumi u 'Must love dogs',Ženidba mog najboljeg prijatelja-sa Džulijom...i u Iznajmljeni dečko....bredov extra ortak
Kluni je isto :P:P al je mako mator

Znam ja ko je lik, a verujem da je i veliki broj drugih ljudi ovde gledao "Svadba mog najboljeg druga", tako da ce se i oni setiti.

A u pravu si, jeste dasa. Ma ima mnogo lepih ljudi :)

Truman me pitao ko mi je najlepsa glumica....
Pazi, postoje kilometri lepih glumica, pogotovu ako se racunaju sve u istoriji filma, kako si ti mene pitao.
Ali ja licno obozavam Sofiu Loren. Ona mi je nekako simbol zenstvenosti i prava dama. Ali taman posla da samo nju smatram lepom, ima mnogo lepih zena .....

zauvek kao najsexypilnija plavuša glumica biće mi _Merlin Monro..ona je prosto postala mit......ženstvenost je presudna.....al tu mije npr i Brižit Bardo.....nekako sam primetila da su sve Francuskinje neobično lepe...od novije postavke-Sofi Marso,Leticija Kasta,Žilijet Binoš,Vanessa Paradis....

meni je on bas mocan lik(kao glumac)...ima nesto u njemu jako interesantno a pritom ne mislim na spoljasnji izgled...meni se licno ne dopada jer ne volim plavkaste al se zato na bar 80% zenske populacije u svetu bas svidja kako izgleda:-D
bilo kako bilo,dobar je glumac;)

Dobro, ne banalizuj...
Sad na temu :)...
Slusao sam jedan komentar Nebojise Glogovca na pitanje kakav je Bred glumac po njemu.
Rekao je sledece, sto se meni ucinilo veoma zanimljivim: "Da bi postao dobar glumac morao je da pobedi svoju lepotu koja mu je bila prepreka... Za mene je on dobar glumac".
Ja, posto ne znam kodeks vrednovanja glume ne mogu nista da kazem, tj. tvrdim, u smislu "dobar je" ili "nije" ali volim da gledam filmove u kojima glumi.

negde sam naletela na skorašnju fotku,Pit i Anđa...kolko mu je lice ostarilo-tj propalo,očaj...onako kao blago smežurano,jako bledo....a Anđa naraaavno blista sa osmehom od uveta do uv.......Nema on nešto mnooogo bora,kao Kluni npr,al mu lice trenutno izgleda ko kod onih baka kojima je botoksu istekao rok trajanja,pa se malo olabavila koža

Besmisleno mi je kad neko poriče njegovu lepotu a još više njegove glumačke sposobnosti o kojima je svaka rasprava (po meni) suvišna. A sad dal se nekom lično sviđa ili ne - to je već stvar ukusa. Ja ga ipak ne bih zaobišla :)

Back