gost 423947
Elita
- Poruka
- 21.449
Ahahaha pa Bred Pit tu baš mnogo ćuti, zato ti se sviđaMeet Joe Black, сад сам се сетила филма у коме ме не нервира претерано.
12 majmuna ne bi mogla da gledaš, tu usta ne zatvara
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ahahaha pa Bred Pit tu baš mnogo ćuti, zato ti se sviđaMeet Joe Black, сад сам се сетила филма у коме ме не нервира претерано.
Ту је имао баш фантастичну улогу лудака. Он и Брус Вилис одличан тандем.Ahahaha pa Bred Pit tu baš mnogo ćuti, zato ti se sviđa
12 majmuna ne bi mogla da gledaš, tu usta ne zatvara
Легендаран филм. Драма за мушкарце, како су рекли критичари. И Река успомена је супер.Taj film je zastitni znak Pink romance, gledao sam ga tamo par puta, mislim da ga svaki dan pustaju, samo u razlicitim terminima
Легендаран филм. Драма за мушкарце, како су рекли критичари. И Река успомена је супер.
A river runs through it. Режирао Роберт Редфорд.Prevedi na engleski to, sto bi Dodola rekla, tj kako je naziv u originalu?
A river runs through it. Режирао Роберт Редфорд.
Ahahaha al naši prevodi su nekad toliko besmisleni da prosto ne obratim pažnjuPrevedi na engleski to, sto bi Dodola rekla, tj kako je naziv u originalu?
Ahahaha al naši prevodi su nekad toliko besmisleni da prosto ne obratim pažnju
Kao da se nadmećemo s Hrvatima - Gone with the wind - zameo ih vjetar ******** sandalicu PFAHAHAHAHAHA
E baš to, ne možeš da povežeš da si bogNekad cak nemaju nista zajednicko u nazivu, nijednu rec bukvalno, nego prevedu totalno proizvoljno
E baš to, ne možeš da povežeš da si bog
E vidiš, meni ga je tu zapravo zasenio NortonМада је многима Борилачки клуб његова омиљена ствар.
Za mene je umro sa vanila skajКолико сам чуо Том Круз је одбио да се даље појављује у филмовима с Питом јер се осећао инфериорним. По таленту је Томица могао пуно, али је одлучио да иде путем чисте комерцијале. Ко му је крив што га никада неће сврставати у ред са највећима. Тако да Пит ми је далеко испред њега.