Бред Пит

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To je i moj omiljen film sa njim u glavnoj ulozi. Anthony Hopkins je glumeo sporednu ulogu, ali ipak imam osećaj da je poneo čitav film sa ono malo teksta što je izgovorio. :zaljubljena:.
Pitt je bio veoma zgodan ovde... koja je to godina... Pre dobrih 22 godine!!! Wow!
1579224450915.png

Има толико добрих улога да ми је тешко да изаберем једну...ал ако бих морао то би био филм из прошле године по имену Ад Астра. Ту је баш сазрео као глумац. Штета што није добио номинацију за Оскара.

Nisam gledala Ad Astra, kasnije možda. Ako ćemo realno, Hollywood je Pitt-u uvek donosio sjajne uloge, jedini rival mu je uvek bio Tom Kruz.
Stvar preferencije, Tom Kruz je takođe veliko ime, a prerferencija je bila ženskasti Brad ili nešto muževniji Tom.
Dobra dekada ili čak dve je prošlo i nismo se usaglasili o tome ko je bolji glumac (i zgodniji). Verovatno je sa njima počela era moderne zgodnoće, ali dobra gluma ne prestaje da bude dobra gluma pa tako i dalje ima vatrenih poštovalaca Anthony Hopkinsa, De Nira i sličnih, pa se i gluma Toma i Brada dovodi u pitanje... ali vreme će pokazati. Imam osećaj da su i jedan i drugi naslednici glumaca kao što su bili Delon, Brando, Pacino, Connery itd.
Nemamo bolje.
1579225368521.png

Колико сам чуо Том Круз је одбио да се даље појављује у филмовима с Питом јер се осећао инфериорним. По таленту је Томица могао пуно, али је одлучио да иде путем чисте комерцијале. Ко му је крив што га никада неће сврставати у ред са највећима. Тако да Пит ми је далеко испред њега.

Колико сам чуо Том Круз је одбио да се даље појављује у филмовима с Питом јер се осећао инфериорним. По таленту је Томица могао пуно, али је одлучио да иде путем чисте комерцијале. Ко му је крив што га никада неће сврставати у ред са највећима. Тако да Пит ми је далеко испред њега.
Za mene je umro sa vanila skaj
Odgledala sam špansku originalnu verziju pre sto godina, otvori oči se zove beše
On otkupio prava i onako jezivo upropastio odličnu priču. Idiot

Pa, ne znam... npr. u filmu Tanka crvena linija ne bih mogla da zamislim Brada, kao ni u Mission Impossible, pre bi to možda i bolje odradio Keanu, mada bi bilo malo too much... možda. Meni ne bi, pošto mi je Keanu bolji od obojice.
Svejedno, i dalje mogu da zamislim Cruise-a kako kenjka pored Brada pošto je rob žestokoj religijskoj sekti, a onaj pak nije. Nadam se da nije.

1579226779070.png

Molim lepo... veliki srdac za Reeves-a.
Brad i Tom... onako...
Narod će ih voleti kako god okreneš, a najviše onog koji najduže poživi jer vreme je najbolji pokazatelj.
Realno bi Keanu trebalo da živi duže...

:lakunoc:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back