Breaking news

"ako su generali olos onda stvarno nema vise diskusije, narocito kada je u pitanju lazarevic,"

Onaj ko bezi od suda i tako dovede ceo narod u opasnost zbog svoje zadnjice je za mene najobicniji olos koji nije vredan da mu se ime pominje.

Sem toga taj Lazarevic je najobicniji Milosevicev general.

Glas, sud je sredinom januara dao novo tumacenje po kojem je u stvari samo prestao proces pokretanja istraga, koje su i onako tajne, a na osnovu kojih ce donositi nove optuznice.

Ja@ti:
d1:
heh... ma nije u pitanju pad vlade ovde

znaci mozda smo kupili 2 meseca....

a onda smo opet na nuli...

nice
sta god da uradi ova vlada to je nula, nista, :wink: sto ds ne uradi to,oni su ih ionako hapsili sa zadovoljstvom
citiras me sa zadovoljstvom :?: :D

nije lepo citirati van konteksta.....

gde sam rekao "sta god da ova vlada uradi to je nula".... rekao sam da ova predaja ne oznacava zavrsetak posla i da smo kupili mozda (sada je vec potvrdjeno) dva meseca.... postoji 18 optuzenih koji su u bekstvu, a od tih 18 je barem 15tak Srba.... znaci mi cemo ovom isporukom zavrsiti 6.66% posla....

sa druge strane, vlada nije prikazala nameru bezuslovnog izrucenja optuzenih (sto se u medijima prikazuje kao "potpuna saradnja sa hagom")

kada je ds bio na vlasti celokupna opozicija je bila protiv izrucenja, sto sada nikako nije slucaj.... politicka klima, je barem sa te strane, daleko povoljnija za izrucenja...

Izrucenja ne zavise ni od klime ,ni od pozicije,ni od opozicije...vec samo od blizine izbora.Da su svi sto posto sigurni da nece biti izbora do 2008. svi bi optuzeni vec bili kod onoga sto je zovu Karla.Jedino demokratama izborni rezultat ne zavisi od izrucenja ni jedan posto glasova,zato sto su demokrate svesne o cemu se radi.Sve ostale stranke su se ukurvile ,prepale se besa sirokih narodnih masa,uplasile se blizine izbora.
Ne moze se narod lagati tako dugo...ustvari i moze,ali treba biti majstor,a takvog bas i nema trenutno na sceni.Dss se malo koprca,ovi ostali su vec vidjeni kao statisticka greska na sledecim izborima.
Svaka cast generalu Lazarevicu.To je pravi Srbin i patriota.

delimicno se slazem.... medjutim smatram da je kojim slucajem dss bio za "punu saradnju" sa haskim tribunalom tokom 2001., danas ne bi imali taj problem.... nego nesto mi sada pade na pamet....

da se dss nije opredelio pre (sad ce) 4 godine protiv izrucenja, da li bi danas bio za ili protiv istog... tj., da li dss u stvari vuce "grehove" iz proslosti po ovom pitanju pa sad nema kud...

d1:
Ja@ti:
d1:
heh... ma nije u pitanju pad vlade ovde

znaci mozda smo kupili 2 meseca....

a onda smo opet na nuli...

nice
sta god da uradi ova vlada to je nula, nista, :wink: sto ds ne uradi to,oni su ih ionako hapsili sa zadovoljstvom
citiras me sa zadovoljstvom :?: :D

nije lepo citirati van konteksta.....

gde sam rekao "sta god da ova vlada uradi to je nula".... rekao sam da ova predaja ne oznacava zavrsetak posla i da smo kupili mozda (sada je vec potvrdjeno) dva meseca.... postoji 18 optuzenih koji su u bekstvu, a od tih 18 je barem 15tak Srba.... znaci mi cemo ovom isporukom zavrsiti 6.66% posla....

sa druge strane, vlada nije prikazala nameru bezuslovnog izrucenja optuzenih (sto se u medijima prikazuje kao "potpuna saradnja sa hagom")

kada je ds bio na vlasti celokupna opozicija je bila protiv izrucenja, sto sada nikako nije slucaj.... politicka klima, je barem sa te strane, daleko povoljnija za izrucenja...
e, ovde se osvrcem samo na citiranje van konteksta, to dakle nije lepo kada ti radis, jel tako, znaci slozili smo se da je kontekst kontekst :wink: sto se medija tice, ti na drugom mestu rece da ne zakljucujes iz medija :lol: ,

Ja@ti:
e, ovde se osvrcem samo na citiranje van konteksta, to dakle nije lepo kada ti radis, jel tako, znaci slozili smo se da je kontekst kontekst :wink: sto se medija tice, ti na drugom mestu rece da ne zakljucujes iz medija :lol: ,
bah.... kad sam te citirao van konteksta naznacio sam da to radim.... ako mislis da su ostali citati van konteksta, onda ih nadji i ponovo procitaj :wink:

pa ni ovo nije zakljucak iz medija, vec sam rekao da mediji to tako nazivaju.... cak mi se cini da je krajnje ocigledno sta sam hteo reci :shock:

nije zakljucak... vec mediji....naravno da je jasno sta si rekao ali nije bas najjasniji nacin dolazenja do istog :wink: zakljucka,vidis da danas nisam u fazonu za kreativni dijalog

Back