katana_blade
Zainteresovan član
- Poruka
- 226
katana_blade:Mislim da i Kostunica i Tadic i svi oni koji su na vlasti ako treba skinu i gace da ih ovi je.u da bi spasili ovu drzavu i narod a kamo li da uhapse desetak ljudi i otprate ih u hag...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
katana_blade:Mislim da i Kostunica i Tadic i svi oni koji su na vlasti ako treba skinu i gace da ih ovi je.u da bi spasili ovu drzavu i narod a kamo li da uhapse desetak ljudi i otprate ih u hag...
Kazanova:Pa i ti si Slobin omladinac! Ziveo si u njegovo vreme, mora da si njegov.
citiras me sa zadovoljstvomJa@ti:sta god da uradi ova vlada to je nula, nista, :wink: sto ds ne uradi to,oni su ih ionako hapsili sa zadovoljstvomd1:heh... ma nije u pitanju pad vlade ovde
znaci mozda smo kupili 2 meseca....
a onda smo opet na nuli...
nice
e, ovde se osvrcem samo na citiranje van konteksta, to dakle nije lepo kada ti radis, jel tako, znaci slozili smo se da je kontekst kontekst :wink: sto se medija tice, ti na drugom mestu rece da ne zakljucujes iz medijad1:citiras me sa zadovoljstvomJa@ti:sta god da uradi ova vlada to je nula, nista, :wink: sto ds ne uradi to,oni su ih ionako hapsili sa zadovoljstvomd1:heh... ma nije u pitanju pad vlade ovde
znaci mozda smo kupili 2 meseca....
a onda smo opet na nuli...
nice![]()
![]()
nije lepo citirati van konteksta.....
gde sam rekao "sta god da ova vlada uradi to je nula".... rekao sam da ova predaja ne oznacava zavrsetak posla i da smo kupili mozda (sada je vec potvrdjeno) dva meseca.... postoji 18 optuzenih koji su u bekstvu, a od tih 18 je barem 15tak Srba.... znaci mi cemo ovom isporukom zavrsiti 6.66% posla....
sa druge strane, vlada nije prikazala nameru bezuslovnog izrucenja optuzenih (sto se u medijima prikazuje kao "potpuna saradnja sa hagom")
kada je ds bio na vlasti celokupna opozicija je bila protiv izrucenja, sto sada nikako nije slucaj.... politicka klima, je barem sa te strane, daleko povoljnija za izrucenja...
bah.... kad sam te citirao van konteksta naznacio sam da to radim.... ako mislis da su ostali citati van konteksta, onda ih nadji i ponovo procitaj :wink:Ja@ti:e, ovde se osvrcem samo na citiranje van konteksta, to dakle nije lepo kada ti radis, jel tako, znaci slozili smo se da je kontekst kontekst :wink: sto se medija tice, ti na drugom mestu rece da ne zakljucujes iz medija,
hocu da kazem da se danas ovde bukvalno salimd1:do kog zakljucka... da vlada nije prikazala nameru bezuslovnog izrucenja optuzenih
![]()