***BREAKING BAD****

uros095

Obećava
Poruka
81
Dal` do sad niko nije otvorio temu za ovu genijalnu seriju.

Serija kida koliko je dobra.Ko je nije gledao odmah neka skida da gleda jer ne verujem da c uskoro biti na nekom domacem kanalu.
Na IMDB serija ima ocenu 9,4 za sada.
Gledajte pa kazite utiske a ko je odgledao izvol`te odmah z:D

Serija je do pocetka 5 sezona bila fenomenalna, jedna od najboljih serija ikad , ali sad u petoj sezoni mi je skroz prica izgubila smisao. Neznam dal i dalje pratis seriju ali ja je sad samo gledam iz postovanja prema proslim sezonama :confused:

dobra i veoma poucna serija... pokazuje kako zelja za brzim i velikim novcem mirnog, dobrog i povucenog coveka pretvori u sebicnog monstruma

zanimljivo da je cak i tvorac Games of Thrones-a bio toliko zaprepascen likom Waltera White da je rekao da mu nijedan lik iz njegovih knjiga nije ravan

Serija je odlična !!! Čudo da je niko nije prikazivao na TVu- npr. a veoma kvalitetna serija, nadam se da će neko da se seti i da počne da je prikazuje, opet bi je gledao.

Inače, čim naletim na ovo - uzimam !!!

419FvIXg4BL.jpg

Znaci strasno da najbolja serija svih vremena ima ovoliko malo postova. Bruka za ovaj forum! Ja sam ovu seriju u jednom dahu odgledao. Poceo sam i da ih sanjam. Sto neko rece jako poucna serija koja pokazuje do koje mere novac moze da te pretvori u cudoviste. Cranston me je odusevio kako je izneo ulogu Waltera Whitea. Covek ladno moze da predaje casove glume ovim holivudskim tzv.zvezdama. U sledecem mom postu na ovoj temi pisem do detalja svoje utiske o likovima iz serije.

Da stvarno je čudno kako niko nije pisao o Breaking bad, serija je stvarno izuzetna, uz seriju
Hannibal moja omiljena.
Na odličan način prikazuje kako običan, porodičan čovek, zarad novca, odnosno moći,
polako, ali sigurno tone ka zlu. To je urađeno na sjajan način bez didaktičnosti i
nepotrebnih moralnih pouka i poruka. Nema onog klišea Crno ili Belo, ovde je sve u
nijansama.

Ja sam odgledao prvu sezonu i smorio sam se , pao sam u depresiju jbt !

Sve je pesimisticno i dosadno , tragicno , crno . njegova bolest , njegova zena , njegov sin , samo se vrti pet istih likova .

Ne znam sta je ljudima toliko spektakularno u svemu tome .

Ja sam odgledao prvu sezonu i smorio sam se , pao sam u depresiju jbt !

Sve je pesimisticno i dosadno , tragicno , crno . njegova bolest , njegova zena , njegov sin , samo se vrti pet istih likova .

Ne znam sta je ljudima toliko spektakularno u svemu tome .

А да одгледаш ти лепо серију до краја, па да онда донесеш коначни суд

Nisam znala da je ova tema otvorena, a nisam znala ni da je prikazivana na tv-u. Ja sam je odgledala negde početkom godine u dahu i za sada je jedna od najboljih ikada...
Odgledala i Better call Saul, isto odlična, možda za nijansu slabija. Ne znam da li je snimljena nova sezona u kojoj su najavili i gostovanja Voltera Vajta i Džesija Pinkmena?

Heh, evo odlomka iz jednog teksta ...
....
“Breaking bad” je izrastao u kult… Ali se završio. Zavladao je masovni skenj, nastavnici hemije širom sveta našli su se zapljusnuti lošim forama đaka, a u realno odvratni Albukerki pristigao je šesti turista u istoriji ikad, pa sedmi, osmi, dvanaesti i na kraju tuce koje su se tiskale da se slikaju pred kućom Vajtovih, u kojoj zapravo u stvarnosti živi par penzosa (za koje verujemo da su zbog stalnog uznemiravanja tokom kućnog reda prodali imanje i našli svoj mir u Leštanima).
Ljudi su dakle činili sve da bar malo uminu bol i nostalgiju.
....
:lol:

Ne svidja mi se to sto u seriji ima jako malo likova . Sve se vrti oko 5 istih ljudi samo se oni pojavljuju , walter , jesse , walterova zena i sin , henk i henkova zena i to je to , eventualno jos u svakoj cetvrtoj epizodi se pojave dzesijevi roditelji i to je sve .

Voleo bih kada bi bilo jos likova oko kojih bi se zavrtela neka prica .

Ne svidja mi se to sto u seriji ima jako malo likova . Sve se vrti oko 5 istih ljudi samo se oni pojavljuju , walter , jesse , walterova zena i sin , henk i henkova zena i to je to , eventualno jos u svakoj cetvrtoj epizodi se pojave dzesijevi roditelji i to je sve .

Voleo bih kada bi bilo jos likova oko kojih bi se zavrtela neka prica .

Prvih nekoliko epizoda i nisu preterano upečatljive, valjda nas uvode u priču, likove i karaktere...
A kako nema likova? Džesijevih roditelja se i ne sećam, ali zato: Soul Gudmen, Majk Ermentrout, Gas Fring, Tuko i Hektor Salamanka, itd... :)
Kakogod, ako ti se nije svideo početak, nemoj gledati dalje... :) Potpuno razumem, to bi bilo kao da mene neko ubeđuje da gledam npr. planetarni hit, Harija Potera. Nešto nam "legne", a nešto - prosto ne.

Back