Breakfast

Svojevremeno sam otvorio slicnu temu ali su me svi napravili na ludog!
Evo sta je zapravo pisalo:
Da li ste primetili da je covek tako kreativno bice pa kad god ode u WC on mora da uhvati da cita nesto. npr ja obozavam kad sedim na sholji da citam sve sto se nalazi oko mene: kutije od paste za zube, prasak za pranje vese, omeksivac, kupku, sampon... i sto je najgore to procitam na svim jezicim na koje pise i interesantno mi je do bola!!! A ako se desi da nema bas nicega onda citam uputstvo na ves masini, i to na slovenackom (posto je Gorenje)!!!
Postoje recimo jos zanimljivih stvari: fotelja koja se nalazi na najboljem mestu u sobi ispred televizora je objekat lenjosti, i ako stavite ruku ispod nje nacicete razne nusprodukte organizma kao sto su: nokti, kuglice iz nosa(sline)...
a isto tako svako primeti da mu se u pupku pojavljaju bele kuglice od ves majice koje se stvaraju trenjem dlaka na stomaku i pamuka, i onda svi mi se cudimo kako su te kuglice dospele na tako skrovito mesto...
Voleo bih da se jos neko seti neceg tako cudnog ali tako svakodnevnog da vidimo dokle mogu da idu ljudske pervezijice koje ne registrujemo!!!

Peta W.:
Ne doruchkujem NIKAD,samo popijem sholju bele kafe... :wink:
....
....
Volim da chitam...sve shto mi padne pod ruku..:mrgreen:

8) 8) 8) Sto god da mi Peta spremi, u slast bih... Od peciva, pizzu, od supa i corbi, riblju corbu, od voca, breskvu, od povrca (da, bostan je povrce !) dinjicu, od mesa, ribu, od cajeva macinu travu (to je opojna valerijana)... Za upucenije ne treba komentar, a neupuceni neka malo citaju i izmedju ... redova ! :P :P :P
S junackim Petinim pozdravom, LjVDSS !!! :idea: :idea: :idea:

1.Przenice i jogurt! Ili zu-zu..Ili burek sa sirom... Dakle, iskljucivo zdrava niskokaloricna hrana...
2.Citam, nego sta, sa kutije praska, sa flase Domestosa (i najsitnija slova, na svim jezicima). A tek na makedonskom ! CUVAJTE GO PODALEKU OD DOFAT NA DECA!
3.Citam i iz knjiga... :wink:

hehe,burek ne moze biti od sira,ni krompira.... burek je jedan i on sadrzi meso!!! a sad: moj omiljeni dorucak su ustipci sa dzemom od sljiva!!!! njami njam!i volim Musli sa vrelim mlijekom!!!!i volim... volim sendviche i jogurt ma volim sve.nekad pojedem samo brdo voca i casu mlijeka,koje pijem umijesto vode. :lol: :wink:

sofffy:
hehe,burek ne moze biti od sira,ni krompira.... burek je jedan i on sadrzi meso!!! a sad: moj omiljeni dorucak su ustipci sa dzemom od sljiva!!!! njami njam!i volim Musli sa vrelim mlijekom!!!!i volim... volim sendviche i jogurt ma volim sve.nekad pojedem samo brdo voca i casu mlijeka,koje pijem umijesto vode. :lol: :wink:
SAMO ZA ONE STO VOLE DA SE PRAVE PAMETNI: :roll:
burek(tur.b"orek)vrsta pite sa sirom, mesom, jabukama. Izvor: Leksikon, Milan Vujaklija

goodday:
vash omiljeni doruchak...ako ga ne prespavate..
Ne doruckujem cesto...Kada doruckujem onda volim recimo Krunchy Nutt - pahuljice,ili neko pecivo npr. djevrek ili neki kroasan!!!

goodday:
da li uz obrok volite da chitate sa ambalaze vasheg omiljenog proizvoda...??
NE!

goodday:
da li u WC-u volite da chitate sa kutije sa prashkom za vesh...??
Ponekad! :oops: Ako nisam poneo nesto svoje za citanje!!! :lol:
goodday:
da li volite da chitate??
Da veoma!!! :D

Back