- Poruka
- 684
Da Tresnja je super,ali treba prilicnno putovati do skole,vrtica,pijace.
Sto se prirode tice
Sto se prirode tice

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako vec pominjes,onda da i ja kazem da imam 5ha na zlatiboruTresnja je dobra. Moji teca i tetka su tu napravili vikendicu,lep je kraj,blizu grada,podno Avale,oni imaju sve,i struju i vodu. tamo ide GSP fino je skroz I moj stari se bas razmisljao da uzme,nije mnogo skupo zemljiste,ali ipak se odlucio za Zlatibor,posto vec ima zemlju tamo. Evo,zavrsavaju deonicu autoputa do Preljine ( Cacak),bice do Pozege za manje 5 godina,a do Crne Gore,sa krakom ka Bosni za 10 godina. Tako da do Divcibara ce trebati ,sat vremena,do Zlatibora 2 sata voznje...
napiši malo detaljnije o tim problemima koji su mu/vam zgadili boravak tamo i naterali ga da na kraju proda ? ne možeš samo ponavljati "nema vode, nema vode" , jer kao što vidiš ova druga strana ponavlja "ima bunar, ima bunar" , pa ti napiši koji su to drastični problemi u tome što nije voda iz vodovoda ? jer te "male stvari" o kojima ljudi ne razmišljaju pre nego što počnu da ih muče su ono što često baš pokvari ceo doživljaj.Moj prijatelj je bas iz tih razloga i prodao kucu tamo pre par godina.
Ja je nemam ali kao da sam je imao. Pricam iz pouzdanih izvora
Ja kao sto i vidis po postovima i ne potenciram da sam protivnik tamo da se kupi plac. Rekao sam ono sto sam znao kao i da ja nebih tamo kupio dok se vodosnabdevanje ne resi. Moj prijatelj je iz tih razloga i prodao tamo vikendicu. Dal se zajebao nemam pojma, vreme ce pokazati. Znam da je morao odnekle da donosi vodu.napiši malo detaljnije o tim problemima koji su mu/vam zgadili boravak tamo i naterali ga da na kraju proda ? ne možeš samo ponavljati "nema vode, nema vode"
zamolio bih sve na temi da napišu o tome koliki su placevi na lokacijama koje preporučuju, cenu ara, kakva je konfiguracija placeva: kvadratni, pravougaoni, trakasti (izdužen pravougaonik) , da li je naseljenost i ponuda placeva takva da diktiraju izgradnju "kuća do kuće" ili je moguće naći plac koji dozvoljava izdvojenost (i veći mir) ...?
bilo bi korektno i da napišete ako znate da na nekoj lokaciji postoji neki ozbiljan problem, kao što je klizište, blizina industrije koja zagađuje vazduh ili pravi buku, zatim da li ima nekih društveno-ljudskih faktora koji se ne bi dopali nekom, kao što je recimo specifična nacionalna struktura Sopota...
mi smo na 45-50 minuta voznje gradskim
na to pitanje meni rekli nadlezni u so sopot (njima pripadamo) `ne radi se nista po tom pitanju,jer treba puno da se kopa,a to je skupo`Jel vodosnabdevanje reseno na Tresnji ?
a gde to?mLogo je tebra.40ari 50000
e pa cikcak,onda ocekujem da cemo biti komsije,jer po tvojim zeljama,bas bi ti odgovarao taj kraj
krajem sledece nedelje idem gore,mozda uspem da saznam neku info o prodaji.
zeleno,volim te zimzeleno![]()
tužna priča koja je jako čest slučaj u našoj jadnoj Srbiji;ovo je moj novi drug sa Tresnje...vec drugi put mi pravi drustvo dok kosim travu.njegov gazda je preminuo,i on siroma sada luta ne bi li mu ko malo hrane dao......