Brdo

Tema suprotna od rupe 😀
Pisite o lijepim sitnim ili krupnim dogadjajima koji su vam se desili.
Evo na primjer danas me je odusevio gest djevojcice od oko deset godina,koja je,vidjevsi da cekam u redu na kasi u marketu sa samo jednim artiklom,ponudila da prodjem preko reda prije nje da ne cekam.

Da...i mene mahom oduseve deca.

Sitnice...crtez, projekat mog malog, neka elegantna devojcica na igralistu...

Zapravo...da, danas sam dobila upravo crtez. Bliska sam sa sestricinom, ona voli da crta i stalno joj kupujem casopise, modne knjige koje i nisu baaaas za njen uzrast jer mi lici na francuske modne ilustracije...taj njen nacin crtanja.
I sada sam joj uzela takvu knjigu...danas mi stize crtez po ugledu na onaj u knjizi...ulepsala mi je dan!

Devojcica ima svega devet godina. I niko je nije ucio da crta. Samouka je.
Kupila je svesku i na krevetu hotelske sobe nacrtala jer nema sto:)
Jednostavno, uz decu sam uvek i sama dete.

Prilozi

• IMG-bbf1207d5f6702bec92c1d5e3f014f93-V.jpg
    IMG-bbf1207d5f6702bec92c1d5e3f014f93-V.jpg
    131,3 KB · Pregleda: 46
  • IMG-686f5511a9f3efc7376918666aea0805-V.jpg
    IMG-686f5511a9f3efc7376918666aea0805-V.jpg
    141,9 KB · Pregleda: 47
Da...i mene mahom oduseve deca.

Sitnice...crtez, projekat mog malog, neka elegantna devojcica na igralistu...

Zapravo...da, danas sam dobila upravo crtez. Bliska sam sa sestricinom, ona voli da crta i stalno joj kupujem casopise, modne knjige koje i nisu baaaas za njen uzrast jer mi lici na francuske modne ilustracije...taj njen nacin crtanja.
I sada sam joj uzela takvu knjigu...danas mi stize crtez po ugledu na onaj u knjizi...ulepsala mi je dan!

Devojcica ima svega devet godina. I niko je nije ucio da crta. Samouka je.
Kupila je svesku i na krevetu hotelske sobe nacrtala jer nema sto:)
Jednostavno, uz decu sam uvek i sama dete.
:heart:

Meni je juče ulepšalo dan to što sam dobila knjigu na čitanje. Danas što sam skuvala boraniju koja je ispala jako lepo.
Baš lepa tema.
Nemam čime danas da se pohvalim kao sitna radost osim ručka. Baš ničim. Svakog dana bude po nešto. Ako bude sreće, čitaću knjigu popodne.
Ali mislim da svakog dana uvek bude po neka sitna stvar.
Da ima. Završila sam ranije i imam više vremena popodne.

Znam da ću zvučati kao dete ali mene je sitna kupovina večeras baš oraspoložila, posle lošeg dana.
Kupila sam kikiriki puter, banane da pravimo mus sa čoko topingom, pomorandže za ceđenu, čokoladu i krem banane, pakovani hleb za sutra i mortadelu i jogurt za večeru, i na akciji 3 7 daysa ćerki za doručak. Sad kao prasice posle pite s mesom za večeru prvo ćemo jednu bananu u čoko sirup a posle malo kikiriki putera. Šta ću kad ja prosto volim da jedem slasno.
Eto i sad sam srećna zbog ove male kupovine.

Vidjela sam se sa drugaricom iz osnovne skole,posle 34 godine.
Nemate povremena okupljanja?
Iz OŠ i igim?
Mi smo bili redovni, e, a of korone jesi primetila promene....? Kod mene neki filpnuli..tačno se vidi da se plaše da se druže.

Inače, bio mi je rođoš i svašta sam nešto lepo dobio na dar.
Eo i tebi simboličan poklon.
IMG_20220730_225122.jpg

Nemate povremena okupljanja?
Iz OŠ i igim?
Mi smo bili redovni, e, a of korone jesi primetila promene....? Kod mene neki filpnuli..tačno se vidi da se plaše da se druže.

Inače, bio mi je rođoš i svašta sam nešto lepo dobio na dar.
Eo i tebi simboličan poklon.Pogledajte prilog 1198214
Hvala.😀
Nemamo nikakva okupljanja.Kod nas je specificna situacija.U osnovni skolu sa mnom su isli vecinom muslimani.Oni su tokom rata uglavnom svi otisli i raselili se po svijetu.Dolaze povremeno ovamo,ali ne vjerujem da bi se iko organizovao za okupljanja.Da nema fejsa niko nikad cuo ne bi ni za koga.Ovako sa ponekim se moze ostvariti kontakt.
Sa srednjom skolom je druga situacija...oni bi se mogli skupiti,ali nece.🙂
Ja se druzim sa nekoliko njih sa kojim sam se druzila i u skoli i to je to.
Uzivaj u odmoru...koliko vidjeh Grcka je u pitanju? 🙂

Hvala.😀
Nemamo nikakva okupljanja.Kod nas je specificna situacija.U osnovni skolu sa mnom su isli vecinom muslimani.Oni su tokom rata uglavnom svi otisli i raselili se po svijetu.Dolaze povremeno ovamo,ali ne vjerujem da bi se iko organizovao za okupljanja.Da nema fejsa niko nikad cuo ne bi ni za koga.Ovako sa ponekim se moze ostvariti kontakt.
Sa srednjom skolom je druga situacija...oni bi se mogli skupiti,ali nece.🙂
Ja se druzim sa nekoliko njih sa kojim sam se druzila i u skoli i to je to.
Uzivaj u odmoru...koliko vidjeh Grcka je u pitanju? 🙂
Ah, vratio sam se : ( Turska (Bodrum) i izlet u Grčku.
Znaš koliko samo ima naših na Kosu trajno nastanjenih.... neverovatno.

Jedan od mojih najboljih drugara je bio šiptar/Turčin/Srbin iz Makedonije po majci..al karakteristično prezime do jaja lol tragično je i to što kad je sve počelo, mi nismo imali pojma šta su podele..Biće to sve dobro jednog dana ; )

Ah, vratio sam se : ( Turska (Bodrum) i izlet u Grčku.
Znaš koliko samo ima naših na Kosu trajno nastanjenih.... neverovatno.

Jedan od mojih najboljih drugara je bio šiptar/Turčin/Srbin iz Makedonije po majci..al karakteristično prezime do jaja lol tragično je i to što kad je sve počelo, mi nismo imali pojma šta su podele..Biće to sve dobro jednog dana ; )
Znaci i nasi emigrirali tamo.🙂
Kos je bio poznat po migrantima.
Rado bih im se pridruzila.
Makar na deset dana da emigriram.😂

Danas nekoliko sitnih lepih stvari.
Ćerka je izašla u novinama Beograd noću.
Ja sam kupila željene sandale.
Komšija je upravo doneo purenjake iz sela tzv kuvani kukuruz.

Back