Brbanić: Još jednom treba proveriti volju građana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
ШЈОР БРНАБО МРШ У ХРВАТСКУ!

http://www.danas.rs/politika.56.htm...nić:+Još+jednom+treba+proveriti+volju+građana

79861_unnamed-5_ff.jpg

Moje mišljenje, a ne formalni zahtev za raspisivanje izbora, bi bilo da bi pre ustavnih promena, koje Srbiji predstoje, trebalo još jednom proveriti volju građana, izjavila je danas premijerka Srbije Ana Brnabić.

Vi ste i sami videli situaciju i atmosferu u Skupštini Srbije, koja je sve osim konstruktivna. Meni deluje da je važno da treba razmotriti i to da nas u okviru Poglavlja 23 očekuje promena Ustava, to je nešto što bi trebalo da se završi u narednim godinama, verovatno u 2018. i važno je da razgovaramo o promeni Ustava u parlamentu, sa strankama koje na najbolji način odslikavaju volju građana, rekla je ona novinarima na Belgrade Venture Forumu.

Nisam sigurna da je to u ovom trenutku u Skupštini Srbije dobro odslikano, ocenila je premijerka.

To je nešto o čemu ćemo razgovarati, rekla je, i videti da li je bolje ovakva situacija ili, pre ustavnih promena, proveriti volju građana kako bi bio izabran sastav parlamenta koji će potom razgovarati o ustavnim promenama.

To je moje mišljene, nisam razmišljala o formalnom zahtevu, kada budemo imali formalni zahtev, onda ću vam reći, zaključila je Brnabić.

ШЈОР БРНАБО МРШ У ХРВАТСКУ!

http://www.danas.rs/politika.56.htm...nić:+Još+jednom+treba+proveriti+volju+građana

anabrnabic2016-09ch-820x410.jpg

Moje mišljenje, a ne formalni zahtev za raspisivanje izbora, bi bilo da bi pre ustavnih promena, koje Srbiji predstoje, trebalo još jednom proveriti volju građana, izjavila je danas premijerka Srbije Ana Brnabić.

Vi ste i sami videli situaciju i atmosferu u Skupštini Srbije, koja je sve osim konstruktivna. Meni deluje da je važno da treba razmotriti i to
da nas u okviru Poglavlja 23 očekuje promena Ustava, to je nešto što bi trebalo da se završi u narednim godinama, verovatno u 2018. i važno je
da razgovaramo o promeni Ustava u parlamentu, sa strankama koje na najbolji način odslikavaju volju građana, rekla je ona novinarima na Belgrade Venture Forumu.

Nisam sigurna da je to u ovom trenutku u Skupštini Srbije dobro odslikano, ocenila je premijerka.

To je nešto o čemu ćemo razgovarati, rekla je, i videti da li je bolje ovakva situacija ili, pre ustavnih promena, proveriti volju građana kako bi bio izabran sastav parlamenta koji će potom razgovarati o ustavnim promenama.

To je moje mišljene, nisam razmišljala o formalnom zahtevu, kada budemo imali formalni zahtev, onda ću vam reći, zaključila je Brnabić.

Pozvati na sudsku odgovornost za veleizdaju.
Al prvo formirati preki sud.

Nek neko probudi javnog tužioca.

Nije ustav papir za brisanje koji će svaki petokolonaš da menja kako mu skot naredi.

Poslednja izmena:
Pozvati na sudsku odgovornost za veleizdaju.
Al prvo formirati preki sud.

Nek neko probudi javnog tužioca.

Nije ustav papir za brisanje koji će svaki petokolonaš da menja kako mu skot naredi.

Кажеш, није Устав папир за брисање, а ти предлажеш да се од Устава направи папир за брисање тиме што ћеш да формираш неуставни суд?

Кажеш, није Устав папир за брисање, а ти предлажеш да се од Устава направи папир за брисање тиме што ћеш да формираш неуставни суд?

Preki sud funkcioniše u ograničnom vremenskom periodu, između uvođenja vanrednog stanja i završetka vanrednog stanja. :cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back