brb-gundj-mrmlj

• Začetnik teme Začetnik teme Fixa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@vazon
Citamo ga! Na zalost ne koliko bih htela, jer se nema vremena.A kad ga citam, onda placem...i danima ne mogu da dodjem sebi.Poslednje sto sam procitala je bio Idiot i bila sam potpuno raspamecena posle te knjige.Taj covek dusu dira, trga je i sastavlja, pa opet trga i tako u krug.

Samo da se zna da je jedna nasa koleginica nagradjena na bijenalu u Rusiji!!!! Djuro - CHESTITAMOOOOO!!! Ajde pisi nam malo o tome svemu, sta, kako i kad, ne stidi se! :D

Goscica:
@vazon
Citamo ga! Na zalost ne koliko bih htela, jer se nema vremena.A kad ga citam, onda placem...i danima ne mogu da dodjem sebi.Poslednje sto sam procitala je bio Idiot i bila sam potpuno raspamecena posle te knjige.Taj covek dusu dira, trga je i sastavlja, pa opet trga i tako u krug.

Samo da se zna da je jedna nasa koleginica nagradjena na bijenalu u Rusiji!!!! Djuro - CHESTITAMOOOOO!!! Ajde pisi nam malo o tome svemu, sta, kako i kad, ne stidi se! :D

Forca Djura! :)

Dostojevski je genije. Trenutno ponovo citam Bracu Karamazove. Nemam mnogo vremena, pa citam uvece kada sve zavrsim. Cesto ostanem do 3 sata ujutro citajuci. Zamislite, koliko bi Svet bio siromasniji da nije bilo Dostojevskog?! :shock:

Jel znate Djuru!?
Danas je otišla u "inostranstvo".
Jel video neko njene radove,bar ove postavljane na forumu!?
Jel se seća neko aukcije i kojim je povodom bila...!?
Sve je to i mnogo toga više naš drug/drugarica Djura!!!
Nagrada bijenala u Sankt Petersburgu,koju organizuje muzej Manjež.
Ne plaća se,ali i to se važi valjda!!!
Kad se vrati i pročita,mrtav sam čovek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ali ima i dalje,ali to je i više od samoubistva!
Odličan je Dostojevski,al nisam čito još od lektire.Ne stižem.

Back