Kazi decku da ne moras da se obrijes da bi neki musliman htio da te ****... Hoce oni to i bez brijanja...Maslachak:a on je mislio - moj dechko - da sam ja morala da se obrijem da bi tamo neki musliman hteo da me yebe... mushki mozak je chudo...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kazi decku da ne moras da se obrijes da bi neki musliman htio da te ****... Hoce oni to i bez brijanja...Maslachak:a on je mislio - moj dechko - da sam ja morala da se obrijem da bi tamo neki musliman hteo da me yebe... mushki mozak je chudo...![]()
...`de to da mu kazzem? vezzao bi me za drvo, a u sarajevo bih ponovo doshla - nikad!Gazdarica:Kazi decku da ne moras da se obrijes da bi neki musliman htio da te ****... Hoce oni to i bez brijanja...![]()
![]()
![]()
a kan, a kan?chika_doktor:yebo te ronaldo![]()
![]()
i ronaldinjo i ronaldinjo...i korg i korg
![]()
Maslachak:...to je ona njihova opsednutnost higijenom (znate ono, u turskoj - cevchice u wc sholjama...)
...ne znam ko bi mogao to da nam blizze objasni, mislim ovde na forumu...?:
...a on je mislio - moj dechko - da sam ja morala da se obrijem da bi tamo neki musliman hteo da me yebe... mushki mozak je chudo...![]()
Maslachak:...`de to da mu kazzem? vezzao bi me za drvo, a u sarajevo bih ponovo doshla - nikad!ovako.... bolje je da zzivi u zabludi.
![]()