ravana
Domaćin
- Poruka
- 4.537
posto mi idemo a vi ne idete ali ste bili u juznoj africi da razmijenimo iskustva . kakve su zene prema strancima ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Radno nastrojene i prposhne , samo ti spremi dovoljno pare . Za djaba te ni ne pogledaju , pa neznam ko da si .
ravana kako pojma nemas gde je Brazil ocigledno da vas greskom salju
izgubicete se u belom svetu![]()
Brazil je u juznoj Americi ... koliko je meni poznato![]()
a amazona utjece u atlantik koliko je meni poznato .![]()
ma zenska glavo nije to lapsus nego je svjetsko prvenstvo 2010 bilo u juznoj africi a 2014 u brazilu .
ma muska glavo pisi srpski da te ceo svet razume
kakve veze ima Afrika sa Amerikom
jesu svi crnpurasti .... al ogromna je razlika u mentalitetu pa i fizickom izgledu
ok svati to kao zadnju sansu . ovdje se prica o svjetskom nogometnom prvenstvu i damama koje prate takva natjecanja a ne o pravopisu .
idi ucipi se na temu da li vam je bitan fizicki izgled
- - - - - - - - - -
ao, imaj malo obzira zensko je to. i ni ne pokusavaj ofsad da joj objasnjavas
Brazilke su lepse ... mnoooogo lepse jer su uglavnom meleskinje
sta reci a ne zaplakati![]()
opusti se zezam se![]()
Чуо сам од Вање Грбића да су Бразилке ружнеposto mi idemo a vi ne idete ali ste bili u juznoj africi da razmijenimo iskustva . kakve su zene prema strancima ?
Brazilke su lepse ... mnoooogo lepse jer su uglavnom meleskinje
sta reci a ne zaplakati![]()
Pa ne znam bas da li su lepse. Nas bivsi fudbaler Dejan Petkovic Rambo kaze da su nase lepse ali su Brazilke zgodnije. Valjda covek zna bolje od nas, godinama je igrao u Brazilu.
e pa on je onda merilo.
isti utisak imam da su nase lepse ako gledamo procentualno
Kako mi mozemo da znamo kakve su Brazilke kada nikad nismo bili tamo. Sve smo videli od brazilki je par slika.
kako dodjosmo do nasih
nase su najlepseeeee .... u proseku , zaista![]()