Brazil - pomoc, saveti, pogodnosti...

Poruka
86
Pozdrav!

Interesuje me put u Brazil i kako gledam cene povratnih avio karata su 1200e minimum. Da li neko zna kako bih mogao da dobijem povoljnije cene? Da li rezervisanje leta unapred moze da umanji cenu. Npr. sad rezervisem let za sledece leto, il' 3 meseca pre leta, ima li to neke veze? Svakakva informacija o ovome je korisna! Hvala!

Nije pravo pitanje kako i za koje pare do Brazila , no gde i shta u Brazilu .
Eto stigao si ...i shta cesh sad da radish tamo ?
Po meni to je vaznije no da nadjesh jeftiniji prevoz ... a i ako se nadje neshto jeftinije ,po meni nece to da bude povratna za 99 eura , poshto generalno letovi za Juznu Ameriku su krcati ( bio 4 puta i nikad nije bilo niti jednog praznog mesta ...)
Ako i tamo gledash da prodjesh jeftinije , nemoj uopshte niti da idesh .
Biti u Brazilu , a ne videti njihov nocni zivot je prava shteta , a za to trebaju pare ...

Ja ne bi ishao u sopstvenu reziju u Brazil , pogotovu u Rio ili Sao Paolo ,... mozda u Fortalezu gde je kriminal malo manji .

U Rio je obavezno : Corcovado - Christo
Pao de Asucar
Copacabana , Ipanema plaze
Rio Sul shoping mall
Churrascaria , brazilski tipicni restoran
Maracana , Botafogo , Bara de Tijuca onako u razgledanju

Nocni zivot ... dok je bila HELP diskoteka otvorena , koliko dana u Riju toliko dana u Helpu i to bi bilo to ( najveca diskoteka u Juznoj Americi sa 1200 working girls , iliti kurvice u svakom momentu ...) ... ali zatvoreno pre cirka 2 godine ... tako da sada ne znam ... pa da te ne lazem ...

U Fortaleza : Nocni zivot ide na relaciji klub Mucuripe kompleks diskoteka i
cetvrt crvenih fenjera koju predvodi cuveni " Cafe del Mar "
najpoznatija putanaria u gradu ( papreno je skupa ...) .
Oko cafe del Mar ima najmanje josh desetak go go barova
svi odreda jeftiniji ...

Brazil sa Tajlandom su top destinacije sex turizma , sa tom razlikom shto u Brazilu ima kud i kamo veci kvalitet no u Tajlandu , a u Brazilu je mnogo rizicnije zbog bandi i puno je skuplje .

Brazil nije destinacija gde se ide sa devojkom , i dalje ne ide se tamo sa rancem po hostelima i autostopom ... nego sa puno para ...

Moje misljenje je da ako nemash najmanje 3000 dolara nemoj niti da krecesh na put Brazila .

meni rece drug brazilac neki dan da je kupio povratnu kartu za rio (pocetak decembra ide vraca se sredinom januara) za nesto manje od 700 eura...ali nije mi rekao koja kompanija...pogledaj letove iz spanije i portugala, uglavnom su tako najjeftiniji letovi, mada i iz amsterdama zna povoljno da se nadje.

Back