jedite_kod_Joa
Elita
- Poruka
- 19.903
Браво за Украјину!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Chedo Kokardic:Ja ne mislim da smo mi mala nemocna zemlja,
Obersturmfuehrer:e, zbog ovakvog stava stalno i na.ebemo...
treba da spoznamo realno stanje, a pogotovo to da nas niko nista ne pita.
Chedo Kokardic:Ja ne mislim da smo mi mala nemocna zemlja, nikada Srbi nisu bili nemocni i pickice kakvim vi narkomani iz LDP-a zelite da ih napravite.
Drugo posto volis NATO ti brate uzmi pusku o rame i pravac Irak/Avganistan i tamo hrabro da umres za "freeodom and liberalism" : a mi cemo kad umres za americke interese , ti ovde napraviti komemoraciju na forumu![]()
sumnjivo lice:Ko da se Ukrajina pita nesto o svojoj sudbini.Izmedju cekica i nakovanja.Ako hoce brze da nepreduju ekonomski moraju se odreci Rusije.Ako hoce zimi da se greju moraju se odreci zapada.Sve u svemu ne bih bio Ukrajinac u ovim vremenima![]()
Obersturmfuehrer:e, zbog ovakvog stava stalno i na.ebemo...
treba da spoznamo realno stanje, a pogotovo to da nas niko nista ne pita.
Chedo Kokardic:Vidi nemoj da reflektujes svoju realnost na sve nas.
Ako si ti mozda mali, slabasan, pickica, kukavica, dezerter to ne znaci da smo mi ostali isti kao ti.
Bolje i da najebemo nego da budemo kao *****, da nas **** ko stigne.
sumnjivo lice:@Jabuchilo dal si normalan?To uopste nije bio moj komentar.Sad da si mi blizu popio bi rukavicu
![]()
P.S.mogu samo delimicno da se slozim sa tobom oko analize.
My_Name_Is_Nobody:Tacno ali ne treba ni da ga pusimo svakome.Pa evo ti nase bivse brace Slovenaca i Hrvata.I oni su mali ali ne moze svaki zapadnjak bas tamo da se kurci kao ovde u Srbiji.Postoje ipak neka pravila.
~Petar~:ukrajina ce biti deo nato-a...pre ili kasnije..kao i srbija
samo,vidim da ukrajina proklamuje kao cilj evropsku uniju...to im nece ici,jer najvishe sto mogu da dobiju je status partnera
Chedo Kokardic:Vidi nemoj da reflektujes svoju realnost na sve nas.
Ako si ti mozda mali, slabasan, pickica, kukavica, dezerter to ne znaci da smo mi ostali isti kao ti.
Bolje i da najebemo nego da budemo kao *****, da nas **** ko stigne.
Tereskova:Bravo za Ukrajinu, a sta cemo sa Srbijom?
Tereskova:Srbija nije za demokratiju. Njeni gradjani nisu zreli za takva dostignuca.
Marqueaux:Запад неће Украјину, а неће баш ни Србију, као што ти људи нису хтели ни ових десет нових чланица. Лично сам се уверио да их Французи и Немци не подносе. Кажу, погоршао им се живот због њих.
Зато би и нама било паметније да престанемо да трчкарамо за Западом и да их вучемо за рукав као Цигни и окренемо се и ка Русији и Кини, где нас бар гледају као људе, онда ћемо моћи да и према Западу имамо неко достојанство, а они би нас тада и више ценили, не би нас шутирали као гвна што сад раде.