BRAVO za SRPSKO TUŽILAŠTVO !!! Tako se brani Država i zarađuje plata !!

bane k

Iskusan
Poruka
5.761
:evil:
Optužba protiv Peconija zastarela
Izvor: Tanjug

Beograd -- Prvi osnovni sud u Beogradu zbog zastarelosti odbio optužbu protiv biznismena Predraga Rankovića Peconija koji se teretio za zloupotrebu ovlašćenja u privredi.

Milenković je bio optužen da je izvršio krivično delo zloupotreba ovlašćenja u privredi, a Ranković da mu je u tome pomogao. Za to krivično delo je zaprećenja kazna do pet godina zatvora, a zastarelost je nastupila 9. oktobra ove godine, pošto je poslednja radnja za koju su bili optuženi izvršena 2002. godine.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=12&dd=01&nav_category=16&nav_id=665201

Šta reći na ovu sprdačinu... Uredno su primali platu a predmet ZASTARI...

I ko kaže da Mićun nije faktor..??

Beograd -- Prvi osnovni sud u Beogradu zbog zastarelosti odbio optužbu protiv biznismena Predraga Rankovića Peconija koji se teretio za zloupotrebu ovlašćenja u privredi.

Milenković je bio optužen da je izvršio krivično delo zloupotreba ovlašćenja u privredi, a Ranković da mu je u tome pomogao. Za to krivično delo je zaprećenja kazna do pet godina zatvora, a zastarelost je nastupila 9. oktobra ove godine, pošto je poslednja radnja za koju su bili optuženi izvršena 2002. godine.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=12&dd=01&nav_category=16&nav_id=665201

Videla sam to ali to je svakako glupo delo i bilo, msm utaja poreza 2-3 miliona din.,
njega čekaju oko azotare ozbiljnije stvari, ako budu hteli.

Inače, danas sam proverila, vlada Srbije donela odluku
da se Mićunova ćerka zadržava na položaju dir.uprave za rodnu ravnopravnost ...

Videla sam to ali to je svakako glupo delo i bilo, msm utaja poreza 2-3 miliona din.,

:hahaha:

Obecao Vucko Djidu da dlaka sa glave nece pasti DS kadrovima.

možda jeste sitnica naspram Azotare, ali je ovde reč o Tužilaštvu, usranom tužilaštvu koje se sprda sa zakonom... to nema blage veze sa nezavisnošću tužioca... za ovakve namerne propuste se ide na robiju čak i u banana državama...

A ovo za Mićunovu ćerkicu samo može da bude NAGODBA... . . ., jeste li već počeli sa muljanjem, a !!! ebš Srbiju, nek plaća...!!!

Poslednja izmena od moderatora:

To je sve zato što je država sa njima potpisala debele ugovore o obeštećenju ako ih isšutiraju sa posla .
Država -čitaj prethodna DS gomna na vlasti.
Isti slučaj je i sa RRa i sa upravnim odborom RTS-a kao i direktorom RTS-a , dok ne sklone one gore ne mogu da sklone ni onu gamad ispod što se uselila.

To je sve zato što je država sa njima potpisala debele ugovore o obeštećenju ako ih isšutiraju sa posla .
Država -čitaj prethodna DS gomna na vlasti.
Isti slučaj je i sa RRa i sa upravnim odborom RTS-a kao i direktorom RTS-a , dok ne sklone one gore ne mogu da sklone ni onu gamad ispod što se uselila.
Po tebi, znači kraj... do penzije niko nikog da dira i da se usudi promeniti Mićunkušu... e lepo, lepo...

Pa fish face je sebi zacrtao da ce da se raskusura sa kriminalom, zar ne bese to cak u samoj kampanji njegova ideja od starta....

Ja i dalje cekam da smene Tijanica i ukinu harac na koji se zove TV pretplata...

Čeko i ja pa dobio pred - tužbu...ma idu napred, oderaće nas i ovog puta, sudovi su i dalje njihovi, Toma se toga više i ne seća...plaćaj bagro kad mozga nemaš...

Dao bi ja njima maximum, aposebno onom ko je takve ugovore smislio... ne znači ako je izglasan zakon, a loš, da poslanici ne mogu da odgovaraju....itekako se odgovara za urušavanje države, a kazna je ZID....
bolje je istrpeti ih do maja meseca pa smeniti po redosledu sve nego se tužakati sa njima po sudovima , država uvek hvata liniju manjega otpora to ti je valjda do sada postalo jasno , šta nama vredi što smo ispalili Guvernera -ako će on i dalje svoju zaradu primati 6 meseci . a seti se njegova plata je bila oko 6000 ojra -pa ti vidi govna koja žive na budžetu, Eks guverner prima po 6 iljada ojra a drka djordja dok jorgovanka ima 4.5 i radi

ХИТНО УХАПСИТИ ЦЕЛОКУПНО ТУЖИЛАШТВО, осудити их на вишегодишње робије за сва намештања и премештања и заташкавања...... а најужим члановима породица и повезаним лицима добро проверити имовинске карте као и рачуна тужилаца у иностранству И СВЕ ИМ КОНФИСКОВАТИ..........затим натенане прегледати ШТА СУ И КАКО СУ НАМЕШТАЛИ ПРОЦЕСЕ ИЛИ ИХ НАМЕРНО УНИШТАВАЛИ...

bolje je istrpeti ih do maja meseca pa smeniti po redosledu sve nego se tužakati sa njima po sudovima , država uvek hvata liniju manjega otpora to ti je valjda do sada postalo jasno , šta nama vredi što smo ispalili Guvernera -ako će on i dalje svoju zaradu primati 6 meseci . a seti se njegova plata je bila oko 6000 ojra -pa ti vidi govna koja žive na budžetu, Eks guverner prima po 6 iljada ojra a drka djordja dok jorgovanka ima 4.5 i radi

Ma slažem se ja da je prosta računica takva, ali to nije put...Mićunović mora pred preki sud, šta je taj čovek sve uradio ovoj Srbiji..pa to je čudo, majmicu mu hebem, još će da umre ko normalan i slobodan čovek...

А што се и кодПецонија није применио ИСТИ ПОСТУПАК, као:

U "5 do 12" izbegnuto je zastarevanje optužnice protiv Mirjane Marković za dodeljivanje stana dadilji njenog unuka.!

U danu kada se pojavila vest da će poternica protiv Mirjane Marković biti ukinuta 13. oktobra zbog apsolutne zastarelosti krivičnog gonjenja, Više tužilaštvo u Beogradu odlučilo je da optužnicu promeni.

Ко то ШТИТИ Пецонија:?: :think:

.

Back