БРАВО МЛАЂО

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo plate stoje i ne mrdaju...
Da bi mrdnule, mora da mrdne i proizvodnja, industrija...a to je zacementirano. Dobro je i ove plate da se primaju u kakvom smo očajnom ekonomskom stanju. Samo i ovo što se prima u sudstvu, zdravstvu, prosveti....penzioneri... sve je od ovih privatizacija-rasprodaja. Šta će biti kada se sve u ovoj zemlji Srbiji rasproda? Kažu...strane investicije. NIsu to nikakve investicije, to je sve ono što su stranci kupili, a kupili su ga po mnogostruko nižoj ceni od realne tržišne, i u većini slučajeva se oslobodili većeg broja radnika . Nešto od toga radi uspešno, dosta polovično, a ima i onoga što tek treba da počne da radi (ako uopšte počne). Bitno je samo da se otvaraju veliki tržni centri, hiper-marketi.... i banke.
Za mene je strana investicija da stranac sklopi ugovor s nekom našom fabrikom, sistemom, da uloži određenu sumu novca, i da mu u periodu od par godina proizvodimo to i to u toj i toj količini, za njegove potrebe, njegove proizvode, tržište...Mogu to da budu sirovine, poluproizvodi, gotovi proizvodi.....hrana. Tu je i izvoz. Nije ceo svet EU. Ali i od toga nema ništa jer je na delu jak uvoznički lobi. Oni kojima je bitan samo lični interes, koji svesno upropašćavaju razne grane privrede, zarad svojih đžepova.....sve u sprezi sa aktuelnom vlašću.

e nego znate sta je najjace u celoj prici. dolar je pao prema euru na najnize grane ikada i pored toga sto je nafta poskupela. a mi smo kao sto znate vezani za euro. no i pored toga kod nas benzin poskupljuje????

u americi galon goriva kosta 2.5 dolara ili 125 dinara . To je 3.75 litara za 125 dinara. A prosecan Srbin placa litar benzina 100 dinara.

Pa nije ni cudo sto ovako lose zivimo odrase nas mafijasi demokratski kao mlade majmune.

čekaj brate pa i mafijaši placaju skupo taj benzin isto ko i mi i njima bi ostalo vise para da je jeftinij benz. ali izgleda da su i oni zbunjeni jadni šta ce ljudi ćute i trpe:lol:

Za mene je strana investicija da stranac sklopi ugovor s nekom našom fabrikom, sistemom, da uloži određenu sumu novca, i da mu u periodu od par godina proizvodimo to i to u toj i toj količini, za njegove potrebe, njegove proizvode, tržište...Mogu to da budu sirovine, poluproizvodi, gotovi proizvodi.....hrana. Tu je i izvoz. Nije ceo svet EU. Ali i od toga nema ništa jer je na delu jak uvoznički lobi. Oni kojima je bitan samo lični interes, koji svesno upropašćavaju razne grane privrede, zarad svojih đžepova.....sve u sprezi sa aktuelnom vlašću.

objasni to Kolesaru,Janusevicu,Vlahovicu,Djilasu.............

ovo je bre ne prevazidjeno,mi proizvodimo struju a placamo vecu cenu nego Crnogorci,Mi imamo PTT server a placamo skuplji internet nego Crnogorci, ko bre koga ovde zeza, da nije Rugova se digo iz groba i sad on uveo ovo poskupljenje benzina

U bre brate sve nam politicari gradska deca.Onaj Miki Maus-Djelic iz okoline Pirota.

E,tako je to kad dodjes u grad pa obujes cipele.
Zar u Pirotu ne žive ljudi kao što si ti, ja... ili ih apriori tretiraš kao seljake, goveda, nižu rasu čim nisu iz Bg-a?
Nije bitno ko je odakle poreklom, gde trenutno živi... Bitno je samo da li je dobar, pošten, odgovoran ČOVEK ili je obična baraba, hohštapler, lopov... ili lopurda kao pomenuti Piroćanac.

Zar u Pirotu ne žive ljudi kao što si ti, ja... ili ih apriori tretiraš kao seljake, goveda, nižu rasu čim nisu iz Bg-a?
Nije bitno ko je odakle poreklom, gde trenutno živi... Bitno je samo da li je dobar, pošten, odgovoran ČOVEK ili je obična baraba, hohštapler, lopov... ili lopurda kao pomenuti Piroćanac.

dabome da ima sve te kvalitete i ja bih dodao da ima nesto u glavi jer obično dobar i posten ide uz glup a treba naci da bude dobar posten odgovoran i pametan e sad gde to naći...

To si u pravu,ljudi van Beograda zive gore nego ovde.Ovi drposhi im sve uzeli.

objasni to Kolesaru,Janusevicu,Vlahovicu,Djilasu.............

ovo je bre ne prevazidjeno,mi proizvodimo struju a placamo vecu cenu nego Crnogorci,Mi imamo PTT server a placamo skuplji internet nego Crnogorci, ko bre koga ovde zeza, da nije Rugova se digo iz groba i sad on uveo ovo poskupljenje benzina

e ovo i jos mnogo stvari se rešava totalnom obustavom rada kao u grčkoj francuskoj itd samo stane sve i kraj al aj ti srbe nateraj da urade tako nesto nema tog ko ce da pokrene a i da ima pojeo bi ga mrak posle jer bi takvo stanje ispraznilo džepove mnogim tajkunima i političarima.
tako da moramo da ćutimo i trpimo i lajemo malo na forumima da nam bude lakse:-|:-|:-|

dabome da ima sve te kvalitete i ja bih dodao da ima nesto u glavi jer obično dobar i posten ide uz glup a treba naci da bude dobar posten odgovoran i pametan e sad gde to naći...
Ma svi su takvi dok se ne učlane u bilo koju političku partiju. Još kad krenu hijerarhijski da napreduju,dobrota, poštenje, odgovornost, pamet.... nestaju kao da si ih obrisao - s pelikan gumicom.

e ovo i jos mnogo stvari se rešava totalnom obustavom rada kao u grčkoj francuskoj itd samo stane sve i kraj al aj ti srbe nateraj da urade tako nesto nema tog ko ce da pokrene a i da ima pojeo bi ga mrak posle jer bi takvo stanje ispraznilo džepove mnogim tajkunima i političarima.
tako da moramo da ćutimo i trpimo i lajemo malo na forumima da nam bude lakse:-|:-|:-|
to si u pravu lajanje po forumima :shock::shock::shock::shock::shock::shock:ne vodi nicemu
a i mi se nikada nismo bunili za sebe vec samo da dovedemo nove slihtare na vlast da nas bolje deru od prethodnih:arrow::|:|

Kakva totalna obustava rada, kako sve da stane......kad ovde ništa i niko ne radi :rolleyes:

pa onaj ko radi i placa benzin ,struju i ostalo i buni se zbog ovoga,a dzabolebaroshi zbog Kosova,Tajvana, Shri Lanke............................
Đžabolebaroša ima svuda pa i kod nas....i uvek će ih biti. Ali oni su manjina. Protiv ovoga treba da se bune svi koji su u radnom odnosu + preko milion onih koji su ostali bez posla i onih na birou koji nikada neće moći da se zaposle u struci (osim na građevini,ili kao fizikalci-dizajneri) jer nemaju jaku vezu ili najmanje 5.000 evrića da kupe radno mesto.... i da imaju i za benzin, struju....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back