Braveheart

• Začetnik teme Začetnik teme minon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Muska depilacija? Ne mora ako nije maljav kao majmun. Malo su mi metro muskarci koji se depiliraju, kao sto su mi nesto bljak ovi sa lamber bradama. Ziveo tradicionalni muskarac!

a propo bola
mrzim ga kukam za sve i dvasta i nisam lazno hrabra

Sta si ti tacno imala? Edem pluca?... Ti bolovi koje ti opisujes kao "ludacki" mozda bi nekom drugom bili i podnosljivi. U svakom slucaju, dok ne iskusis i kamen u bubregu ne mozes da pravis takva poredjenja

Hiperstimulaciju... :aha:
Jajnici su mi bili 120x90 umesto 30x30
A voda u slobodnom prostoru stomaka se samo nakupljala i nakupljala... i pritiskala i gusila... stomak mi je bio veci nego u 9 mesecu trudnoce, pa sam posle dobila i bruh... i sve propratne lepote :zaljubljena:

al sta ja znam....sta je kamen u bubregu :roll:

Hiperstimulaciju... :aha:
Jajnici su mi bili 120x90 umesto 30x30
A voda u slobodnom prostoru stomaka se samo nakupljala i nakupljala... i pritiskala i gusila... stomak mi je bio veci nego u 9 mesecu trudnoce, pa sam posle dobila i bruh... i sve propratne lepote :zaljubljena:

al sta ja znam....sta je kamen u bubregu :roll:

cile, edem je edem, a kamen je kamen
i zvanicno je rangirano da su najaci bolovi kolike koje izaziva zaglavljeni kamen u bubregu i u zucnoj kesi
tek posle idu ostali

Sta si ti tacno imala? Edem pluca?... Ti bolovi koje ti opisujes kao "ludacki" mozda bi nekom drugom bili i podnosljivi. U svakom slucaju, dok ne iskusis i kamen u bubregu ne mozes da pravis takva poredjenja

cile, edem je edem, a kamen je kamen
i zvanicno je rangirano da su najaci bolovi kolike koje izaziva zaglavljeni kamen u bubregu i u zucnoj kesi
tek posle idu ostali

ma vazi...
Kad dozivis ovo gore navedeno, javi mi se za istrazivanje.

mislim, nemoj biti glupa

A što se takmičite čiji je bol kao objektivno veći i koga je moglo više da boli?

@tema
Ne rugam se ničijem pragu osetljivosti bola.
Ne zato što kmečim kad me nešto boli (a kmečim, dabome), već zato što tu nema šta za ruganje.
A i nije lepo, da se razumemo.

Back