Braveheart

• Začetnik teme Začetnik teme minon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
malo intimno pitanje, al ne znam ako drugacije - je l ti je pocupana wibica :)ono tutokompleto

:lol:
Pre sam cupkala (znam kako boli :lol:). Sada se brijem.
Mada, mene recimo od svega toga najvise boli istiskivanje mitesera na rubu usana.
Ali mi nista to nije za dranje i dramu.
Porodile smo se pa nismo njakale. Vadili su mi kicmenu mozdinu pa sam cutila. Imala sam upalu bubrega i osecaj kao da ti neko nabija oklagiju u zadnjicu kada hocu da sednem. Kada vade dren i kateter isto boli. Imala sam upalu trbusne maramice, sve u gnoju, jedva preziveh ali cutis trpis.
A ovaj se dere zbog dlaka :lol: kako bi vojnik u ratu bio?

:lol:
Pre sam cupkala (znam kako boli :lol:). Sada se brijem.
Mada, mene recimo od svega toga najvise boli istiskivanje mitesera na rubu usana.
Ali mi nista to nije za dranje i dramu.
Porodile smo se pa nismo njakale. Vadili su mi kicmenu mozdinu pa sam cutila. Imala sam upalu bubrega i osecaj kao da ti neko nabija oklagiju u zadnjicu kada hocu da sednem. Kada vade dren i kateter isto boli. Imala sam upalu trbusne maramice, sve u gnoju, jedva preziveh ali cutis trpis.
A ovaj se dere zbog dlaka :lol: kako bi vojnik u ratu bio?

Jesi li izbacivala kamen iz bubrega nekad?

Zivela sam sa ludackim bolovima dva meseca, 60 dana, svaki dan, ceo dan, 24 sata... budila se i vristala od bolova... dok mi se 8 i vise litara vode penjalo u pluca... :zaljubljena:

al sta je to, naspram kamena u bubregu jednog muskarca... pih...

Zivela sam sa ludackim bolovima dva meseca, 60 dana, svaki dan, ceo dan, 24 sata... budila se i vristala od bolova... dok mi se 8 i vise litara vode penjalo u pluca... :zaljubljena:

al sta je to, naspram kamena u bubregu jednog muskarca... pih...

Sta si ti tacno imala? Edem pluca?... Ti bolovi koje ti opisujes kao "ludacki" mozda bi nekom drugom bili i podnosljivi. U svakom slucaju, dok ne iskusis i kamen u bubregu ne mozes da pravis takva poredjenja

Poslednja izmena:

Back