Koja je poenta da se neko sa nekim pobratimi? Postanu dvojica muškaraca kao neka braća dok neko nekog ne prevari ili razočara i onda se posvađaju. Zašto se ljudi toliko opterećuju takvim stvarima?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imao sam drugarice spavale su zajedno, na kraju jedna nije zvala drugu na svadbu jer su se zabavljale sa braćom a ova jedna raskinula sa jednim od njih.Sad je u modi da se posestre.
To je stari običaj.Da li je to novi trend
Ne sećam se da sam svedočila tome u modernom vremenu
To je stari običaj.
Bratime se ljudi i danas. Pa na svadbama je običaj da ima neki pobratim.Odavno nisam čula da se neko pobratimio sa nekim.
ni kumovi vise nisu sto su bili a kamoli pobratimi.To je stari običaj.
Ja imam pobratima iz crkve...to se kod nas gleda vise nego rodjeni brat...Odavno nisam čula da se neko pobratimio sa nekim.
Pa ni ja, jedini takav slučaj kojeg se sećam je bio između 2 lika pre 15ak godina kada je jedan od njih drugom spasio život. Tada su se pobratimili i nerazdvojni su, čak mi deluje da su između sebe bliži no sa rođenim familijama.Odavno nisam čula da se neko pobratimio sa nekim.
Koja je poenta da se neko sa nekim pobratimi? Postanu dvojica muškaraca kao neka braća dok neko nekog ne prevari ili razočara i onda se posvađaju. Zašto se ljudi toliko opterećuju takvim stvarima?