Brat srpskog "heroja" pijan izazvao sudar !

igracina

Primećen član
Banovan
Poruka
878
Luka Karadžić izazvao sudar, povređena devojka

Porodica Radovana Karadžića ponovo je u centru pažnje jer policija sumnja da je Luka Karadžić (53), brat najtraženijeg haškog optuženika, pod dejstvom alkohola preksinoć izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je teško povređena Branislava Rebić (21) iz Banje kod Aranđelovca.

SUP Kragujevac je saopštio da se nesreća dogodila u Trnavi kod Topole, na magistralnom putu Kragujevac-Mladenovac, i da je Luka Karadžić iz za sada nepoznatih razloga „mercedesom“ nikšićke registracije prešao na levu stranu kolovoza i sudario se sa „fijatom“ koji je išao iz suprotnog smera. Policija navodi da je utvrđeno da je Karadžić vozio pod dejstvom alkohola, ali ne precizira koliko je promila alkohola u krvi imao Karadžić. U policijskom saopštenju se navodi da će Karadžić biti predat istražnom sudiji zbog sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

Devojka Branislava Rebić je sa teškim povredama glave prebačena u kragujevački Klinički centar gde je odmah operisana. Prema rečima dr Predraga Erića, načelnika intenzivne nege, lekari se bore za njen život.

Porodica Radovana Karadžića proteklih nekoliko dana ne silazi sa naslovnih stranica zbog nedavnog hapšenja Aleksandra, sina Radovana Karadžića. U Kragujevcu se juče pričalo da policija baš u tom gradu traži Radovana Karadžića, a to nije prvi put da se Karadžićevo skrivanje dovodi u vezu sa Šumadijom. I za Ratka Mladića, drugog najtraženijeg haškog optuženika, kolaju priče da se krije u Strogarima u Šumadiji.

Za sada ostaje nepoznato da li je Luka Karadžić preksinoć vozio magistralnim putem Kragujevac-Mladenovac privatno ili službeno, budući da se bavi privatnim biznisom.

S. A. L.

:shock: Толико си јадан да ја просто не схватам како те више није блам. Заболе ме за Караџића и за његовог буразера! Шта покушаваш да постигнеш са овом темом, леба ти???

Желиш да обрукаш брата највећег Србина и да изнервираш Србе?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Па, толико си заслепљен мржњом према свом народу, да ја просто не могу да верујем. Сигуран сам да се због те твоје изопачене опсесије према Србији, тајно молиш и надаш да Шиптари одвоје КиМ, да муслимани уз помоћ међ. заједнице укину реп. Српску, да се Рашка и Војводина оцепи.
Вероватно би се упишкио од среће, јел да?

Увек су ми били фасцинантни такви ликови као што си ти. Најгоре у свему је да, они који или директно или индиректно знају да су српске крви највише и презиру те исте Србе. Такве као ти можемо лако назвати "националне" мегаломане. То су мали људи који покушавају своје мало племе да уздигне више него што јесте. Да се попну на своје закржљале прстиће да би их било ко видео.

На срећу Црногорци неће застранити као муслимани из Босне или Хрвати.
Све се враћа на своје.

Знам да ти кроз ове крајње идиотске теме које би требало да омаловаже српски народ, у ствари убеђујеш себе у оно што и ти не верујеш.

BodoniuS:
:shock: Толико си јадан да ја просто не схватам како те више није блам. Заболе ме за Караџића и за његовог буразера! Шта покушаваш да постигнеш са овом темом, леба ти???

Желиш да обрукаш брата највећег Србина и да изнервираш Србе?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Па, толико си заслепљен мржњом према свом народу, да ја просто не могу да верујем. Сигуран сам да се због те твоје изопачене опсесије према Србији, тајно молиш и надаш да Шиптари одвоје КиМ, да муслимани уз помоћ међ. заједнице укину реп. Српску, да се Рашка и Војводина оцепи.

Увек су ми били фасцинантни такви ликови као што си ти. Најгоре у свему је да, они који или директно или индиректно знају да су српске крви највише и презиру те исте Србе. Такве као ти можемо лако назвати "националне" мегаломане. То су мали људи који покушавају своје мало племе да уздигне више него што јесте. Да се попну на своје закржљале прстиће да би их било ко видео.

Све се враћа на своје.

Знам да ти кроз ове крајње идиотске теме које би требало да омаловаже српски народ, у ствари убеђујеш себе у оно што и ти не верујеш.

Dakle, sve u svemu, Luka Karadžić po tebi ima pravo da pijan po Srbiji gazi cure od dvadeset jedne godine.

Ti kao pravi mladi srpski fašista/nacista mu savjetuješ:
"Gazi Luka, napij se i gazi Srbe" !!

Kolko sam shvatio, to ti je poruka ?

igracina:
Dakle, sve u svemu, Luka Karadžić po tebi ima pravo da pijan po Srbiji gazi cure od dvadeset jedne godine.

:lol: :lol: :lol: Драго ми је да сте најзад
Ти, као ЦРНОГОРСКИ УСТАША и највећи издајник
КАО ХРВАТСКИ УСТАША најзад огворили карте,
па сте тако јавно и недвосмислено огласили да
сте обојица на истом задатку. Мене уопште
не чуди да усташе из Црне Горе и усташе
из Хрватске заједничким снагама покушавају
да блате Србе... сажаљевам вам јадници... па
ви сте опседнути Србима, само су вам они у глави,
уместо да себе јадне гледате - али ко ће вам
дати огледало ?

Како се само радујете и сеирите над несрећом
породице Караџић ??? Али...

igracina:

:D
he,he, naravno!
pa neki ljudi, zajedno sa nj familijama imaju pravo da u ovoj "kvazi državi" rade sve, pa čak i da pijani gaze ljude!

nadam se da će imati pošteno sudjenje, kad/ako ga uhapse, kao i tog zlikovca, brata mu, bruku i sramotu!!!

Ocigledno da je i onu "Mecu" posteno zaradio, postenim poslom, kao i svi ostali u njegovom svetu :D . A sto se tice udesa, ko kaze da je bio pijan ? Za desetak dana do mesec dana ispostavice se, prema nalazu lekara vestaka, da je bilo greske, da je imao u stvari 0,33 promila alkohola u krvi. Ako je to upalilo kod onog Karicevog debila sto ne bi i kod Karadzica. Nisu isti al' su slicni : imaju pare, imaju moc, imaju veze, imaju policiju koja se maze vazelinom da bi im lakse usla ...... A sto se one devojke tice, lako moze da se sredi (uz pomoc policije - naravno) da je ona kriva sto nije izbegla auto vec je namerno vozila svojom stranom. Tu konstataciju ce, naravno, potvrditi Sud, i devojka ce konacno biti kriva, on slobodan (kao i Karicev debil) a osiguranje ce mu platiti novu "Mecu", koliko da ne steti.
Pa zar to nije pravicno ? To je pravda, pravda na nas nacin. Ako ne verujete u ovo, sacekajte pa cete videti. I sto se Luke tice i sto se Karicevog debila tice.
Zivi bili pa videli.

balkan:
igracina:

he,he, naravno!
pa neki ljudi, zajedno sa nj familijama imaju pravo da u ovoj "kvazi državi" rade sve, pa čak i da pijani gaze ljude!

nadam se da će imati pošteno sudjenje, kad/ako ga uhapse, kao i tog zlikovca, brata mu, bruku i sramotu!!!

Nemoj tako proglasiće te za ustašu.
Ko kaže da Luka Karažić nema pravo da gazi taj je naravno ustaša !

Gianfranco:
Ocigledno da je i onu "Mecu" posteno zaradio, postenim poslom, kao i svi ostali u njegovom svetu :D . A sto se tice udesa, ko kaze da je bio pijan ? Za desetak dana do mesec dana ispostavice se, prema nalazu lekara vestaka, da je bilo greske, da je imao u stvari 0,33 promila alkohola u krvi. Ako je to upalilo kod onog Karicevog debila sto ne bi i kod Karadzica. Nisu isti al' su slicni : imaju pare, imaju moc, imaju veze, imaju policiju koja se maze vazelinom da bi im lakse usla ...... A sto se one devojke tice, lako moze da se sredi (uz pomoc policije - naravno) da je ona kriva sto nije izbegla auto vec je namerno vozila svojom stranom. Tu konstataciju ce, naravno, potvrditi Sud, i devojka ce konacno biti kriva, on slobodan (kao i Karicev debil) a osiguranje ce mu platiti novu "Mecu", koliko da ne steti.
Pa zar to nije pravicno ? To je pravda, pravda na nas nacin. Ako ne verujete u ovo, sacekajte pa cete videti. I sto se Luke tice i sto se Karicevog debila tice.
Zivi bili pa videli.

Nemoj tako, proglasiće te za ustašu.
Ko kaže da Luka Karažić nema pravo da gazi, taj je naravno USTAŠA !

eremita:
veKsla:
da li neko zna kako crnogorac dozivljava orgazam

:P :P :P хе, нико не зна како црногорска аветиња
доживљава оргазам ???

Kako mogu da dozive orgazam kada oni nemaju m.da.
Jaki su samo na prici o cojstvu i junastvu. A pas koji laje, zna se - ne ujeda.
Da nije nas Srba na crnogorskoj rivijeri, ko bi sredio one silne zenske, a i zeljne crnogorke. Crnogorci to rade jednom nedeljno - u petak ako im i to dozvoli tata - Milo. Zato smo mi tu.

igracina:
BodoniuS:

Све се враћа на своје.

Слушај усташки јадо. Прво била је жена од 30 и неку годину, друго твоје усташе побише 800 000 СРБА у 2 светском рату, а у овом побише и протераше око 500 000 Срба и ти ништа. Пијан човек нправио судар и ти о томе направи тему. ПА ПРАВИ СИ УСТАША МАЛОУМНИ.

Nekoliko godine u nazad,za vreme USA-NATO bombardovane Srpske zemlje,u znak protest tog bombardovanja,protestirali smo u New York Citi.
Za vreme tog protesta,susreo sam jednog mladica, manje vise 35,godine...Musliman sam iz Crne Gore, ali sam Srpskog porekla! ,pa sam doso sa svoju bracu da protestujem tog bombardovanje Srpske zemlje.
Za vreme Hristovo Vakrsnje(Veligden)Sluzbe u Svetog Nikole Crkvu,u Filadefiju,SAD,opet sam se susreo sa tim mladicem sa familijom,sincic (i ako se ne varam dve devojcice) dosli u Crkvu...Srbin sam, moji dedovi su bili Hristiani pravoslavne vere,pa sa familijom sam doso za ovaj praznik!(jer dok nismo dosli u SAD) mi nismo znali mnogo o pravoslavnu veru,pa smo srecni da sa svoju bracu u ovu (CRKVU) proslavimo Hristovo vaskrsenje"USKRS"ili (Veigden)!!!

igracina:
Tipkaros:
Ne kapiram zasto je ova tema uopste bitna? To se desava svaki dan, neki lik se napio, seo je za volanom i napravio njesra... nista novo...

Ali ovo je brat "heroja" !

Brat "heroja" pijan gazi Srbe !

I neće nikome odgovarati !

Ау, мучи више митомане црногорски, човек је
ухапшен И ОДРЕЂЕН МУ ЈЕ ПРИТВОР ОД МЕСЕЦ
ДАНА, боље размишљај тамо о Цетињској мафији.

Tipkaros:
Ne kapiram zasto je ova tema uopste bitna? To se desava svaki dan, neki lik se napio, seo je za volanom i napravio njesra... nista novo...
Cekajte ljudi!,Radovanova Famijija je TARGET,mafija je njegovog sina kidnapovala,u Srbiju njegov brat vozi TENJK!,pa povredio devojku.
Cudo da nisu jos rekli da je vozio TENJK na (Natasu Kandic ili na B.Tadica kancalariju),pa da ga odnesu u Hag da mu "Karla" sudu za zlocin?

Tipkaros:

Slazem se prijatelju, ali taj lik ce i da odgovara. Stvar je u tome STO OVAJ NECE. Ne shvatas da ce njemo, kao i KARICEVOM DEBILU, da posle super vestaci nadju 0,33 promila alkohola u krvi, da ce BITI OSLOBODJEN, da ce najverovatnije SVALITI KRIVICU NA DEVOJKU sto se nije pomerila, a njemu ce Osiguranje DA PLATI STETU.
TU JE FORA.
LUKA kao i KARICEV DEBIL SU MECE KOJE SE NE DIRAJU.
Nisu "neki likovi". U stvari - TU JE PROBLEM

igracina:
BodoniuS:

Све се враћа на своје.

Ипак си превише ограничен и заслепљен да би било шта разумео.
А пошто нешто не разумеш, онда из немоћи и недостатка аргумената покушаваш да ме "блатиш" сврставајући ме у фашисте. :lol: :lol:

НАРАВНО ДА ТРЕБА ДА ОДГОВАРА АКО ЈЕ УЧИНИО КРИВИЧНО ДЕЛО!

Још једном, ЗАБОЛЕ МЕ ЗА ЊЕГА!

Али није уопште то у питању. Ја те пљујем, јер си толико јадан, да мислиш да можеш Србе да испровоцираш причајући им о Караџићу или сваки дан стављајући на овај форум неке идиотске антисрпске теме у нади да нам докажеш да смо ми јадни, најгори или шта већ.

СХВАТИ, тим поступцима само откриваш твоју јадну и мизерну личност.

Па и сам надимак ти је крајње мегаломански- ИГРАЧИНА

Увећаваш себе и дижеш се на прсте до крајњих граница.

Играчина...... :lol: :lol: :lol:

Back