brat ili sestra

krila sam cokoladu od tate
a pare uvek sama brizljivo stekam
i ne bih to menjala ni za sta na svetu
kad si jedinac
brat ili sestra bi ti dosli u trenutku kada si ceo zivot sam,kao levo smetalo i visak u zivotu
ali vi koji niste jedinci ne mozete to da razumete
isto kao ni ja vasu fascinaciju bracom/sestrama
jednostavno razliciti svetovi

Da,jeste svakom je njegovo najbolje..

ALi ja recimo nikako ne bih volela da sam jedinica,i uzasno sam srecna sto nisam.

Nikad nije dosadno,a imam i psa,tako da ...Uvek neki haos,zezanje...:p:D

jedino sto kad dobijes nesto,sve ide na 3 dela :lol:,ali opet...:)

Ma jesam,nego mislim da ti,ako si jedinac ,licno mislis da je bolje,nista ne delis ni sa kim..

A neko ko ima sestru il brata,njemu je to super,kapiras?:) I ne verujem da bi se iko menjao...

Al meni je ovako super,jes njima mladjima sve dopusteno,ali opet,srecna sam!:D

imam mladjeg brata i ne bih ga nikad menjala.
Mladji je dve godine i uvek smo bili tim.I tukli smo se i svadjali se i delili o sve i obozavali.
Odnos brat- sestra je stvarno nezamenljiva stvar i svi jedinci su na neki nacin siromasniji za jedan divan odnos.

Al meni je ovako super,jes njima mladjima sve dopusteno,ali opet,srecna sam!
i treba da budes srećna :D moraš da iskoristiš prava koja imaš kao starija :) možda to ne primećuješ, ali verov. tvoji imaju više poverenja u tebe, manje te kontrolišu... kod mene je slučaj da me tretiraju kao odraslu osobu već godinama, pitaju mene za važne odluke... :D:D:D sve ima svoje prednosti, iskoristi ih!

i treba da budes srećna :D moraš da iskoristiš prava koja imaš kao starija :) možda to ne primećuješ, ali verov. tvoji imaju više poverenja u tebe, manje te kontrolišu... kod mene je slučaj da me tretiraju kao odraslu osobu već godinama, pitaju mene za važne odluke... :D:D:D sve ima svoje prednosti, iskoristi ih!

Da,tako je danas,ali sam zapravo njima svoma prokrcila put

Nekako vise roditelji cene misljenje najstarijeg deteta.

A sto neko rece,da ,jedinci su uskraceni za divan odnos, ma koliko oni mislili drugacije.

ee ali uvek ces ti biti ta koja ima pravo na vise ;) koliki god oni izlazak da imaju, ti ces moci duze da ostanes :D itd itd :D:D
ja sam pozitivna osoba, trudim se da verujem u to da je lepse biti stariji :D i uspeva mi :lol:

Back