Brat i sestra iz različitih brakova osnovali svoju porodicu

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.357
Ana Parra je bila stara 20 godina kada je prvi put upoznala svog polubrata Daniela (17). Majka joj je rekla da je njen biološki otac započeo novu porodicu i imao drugo dete, što joj je izazvalo radoznalost.

Tražila je svog oca na Facebooku i tako je otkrila profil Daniela. Ona je započela lažni nalog i sprijateljila se sa njim na društvenoj mreži. Počeli su da se dopisuju, otkrili su da su imali puno zajedničkog, a Ana je na kraju priznala da je njegova polusestra. Odlučili su da se lično upoznaju, postepeno su postali dobri prijatelji i tada je to prijateljstvo preraslo u nešto više.

Romantika počela je nakon što su se poljubile na zabavi. Oboje su se nakon toga osećali krivim zbog toga, jer su znali da njihova veza nije društveno prihvatljiva, ali njihova srca su samo drugačije rekla. Kako je vreme nastavio, pustili su da se čuvaju i zahvaljujući podršci svojih prijatelja - koji je bio kritični faktor - postali su par.

Devet godina Ana i Daniel zadržali su svoju romansu u tajnosti. Za to vreme imali su dvoje dece zajedno, a ranije ove godine odlučili su da je vreme da njihov odnos izadje u javnost, pa bi se mogli zakonski oženiti.

Ispričali su svoju kontroverznu priču na španskoj televizijskoj emisiji i brzo su počeli da primaju poruke mržnje na društvenim medijima.

A naslov je bio "Step-Brothers Spark Controversy by Falling in Love and Having Two Children"
ja pomislio, taman tema za tebe
Pa kad jedinac, ali svakako smatram da su protagonisti ove price prava gospodja i gospodin.

Isto kao onaj aligator s Floride koji je prvo pokucao na vrata, prije nego je vlasnika ugrizao za nogu.

Dosao lijepo u odijelu, maramica u dzepu, leprir masna, ubrus oko vrata, s bocom kvalitetnog crvenog vina, pravi gospodin.

🐊🥰

OT - mi kao mali iz ulice kada bi se igrali doktora, isto su se pipkali brat i sestra iz susjedstva.
Kad malo bolje razmislim, imao sam deset puta bolji i uzbudljiviji seksualni zivot s 9 godina, nego danas.

🐈

Pa kad jedinac, ali svakako smatram da su protagonisti ove price prava gospodja i gospodin.

Isto kao onaj aligator s Floride koji je prvo pokucao na vrata, prije nego je vlasnika ugrizao za nogu.

Dosao lijepo u odijelu, maramica u dzepu, leprir masna, ubrus oko vrata, s bocom kvalitetnog crvenog vina, pravi gospodin.

🐊🥰

OT - mi kao mali iz ulice kada bi se igrali doktora, isto su se pipkali brat i sestra iz susjedstva.
Kad malo bolje razmislim, imao sam deset puta bolji i uzbudljiviji seksualni zivot s 9 godina, nego danas.

🐈
81A8A13D-43B9-4852-9D50-38464906BF4E.jpeg

🐈 🐈 🐈

Back