Brašno

Screenshot_20220306-024824_Chrome.jpg

Da imaju ako treba jos para.

Биће несташица сигурно. То због ових што купе 200 кила брашна, потроше 20 до зиме, а остало им пропадне у подруму.
А не могу да потроше више од 20, јер праве хлеб од шећера, којег су купили 180 кила.... па да не пропадне.
А не би ни шећер пропао да нису у подрум ставили 2 цистерне и 30 канистера бензина, па није било места за шећер, који је морао у шупу, где су га појеле волухарице.

Ja ću da jedem kolače,...no big deal stvarno!
I ovako mogla da nabaciti koje "kilce".
Brašno, šećer i ulje vredi izbegavati.Dole industrijske prerađevine, zdravo se hranim.

Da li ste podlegli panici i kupujete zalihe?
Da li inace imate zalihe nekih proizvoda?
Za vreme vučićeve sns korona histerije sam kupio džak od 25 kila u metrou a sad sam tj pre napada uzeo 10 kila po kilo.

U suštini uvek sve kupujem na veliko radim mesečne nabavke.
Mesečno 5-10 kila brašna, kanta masti svinjske, 24 litra mleka dva kartona, 2 kila kukuruznog brašna, kečap litarski itd

Prašak uzmem 10-12 kila jednom u par meseci, jedan tečni litar sapun za ruke, hemija za pod i klonju, toalet papir aro 24 kom traje 6 meseci.

Konzerve stalno kupujem tunjevinu i sardine kad je na akciji to imam jednu policu krcatu.

E sad hteo sam 3 kg makarona da uzmem al žena neda...

jasam kupijo 5 kesica pudinga od jagode
ako se zarati pa bude nestašica

Stojko-Sa-Jagodom.jpg

sa vanilom i čokoladom ima uvek a ovaj malo-malo pa nestane
Imašu metrou pakovanja kilo :mrgreen:

Биће несташица сигурно. То због ових што купе 200 кила брашна, потроше 20 до зиме, а остало им пропадне у подруму.
А не могу да потроше више од 20, јер праве хлеб од шећера, којег су купили 180 кила.... па да не пропадне.
А не би ни шећер пропао да нису у подрум ставили 2 цистерне и 30 канистера бензина, па није било места за шећер, који је морао у шупу, где су га појеле волухарице.
Nestašica je samo zbog trgovaca kada sakrivaju i čekaju da dignu cenu.

Za vreme vučićeve sns korona histerije sam kupio džak od 25 kila u metrou a sad sam tj pre napada uzeo 10 kila po kilo.

U suštini uvek sve kupujem na veliko radim mesečne nabavke.
Mesečno 5-10 kila brašna, kanta masti svinjske, 24 litra mleka dva kartona, 2 kila kukuruznog brašna, kečap litarski itd

Prašak uzmem 10-12 kila jednom u par meseci, jedan tečni litar sapun za ruke, hemija za pod i klonju, toalet papir aro 24 kom traje 6 meseci.

Konzerve stalno kupujem tunjevinu i sardine kad je na akciji to imam jednu policu krcatu.

E sad hteo sam 3 kg makarona da uzmem al žena neda...

Imašu metrou pakovanja kilo :mrgreen:
ma nisam ja ceo rat teo da budem snabdeven
ionako će udju Nemac, Partizani, Četnici, NATO na po 14 dana u svako selo, u svaku kuću

A veliki gradovi služe za streljanje, tu nema kokoški i prasića za silne vojske.

Zato seljaci pobegnu iz Beograda
Njima se živi
Ostali nek poginu.
Nije šteta kad muka strefi drugoga.
Najgora politika je seljačka politika.
Istorija se ponavlja.
Govna bili govna jesmo...

Poslednja izmena:
Ide reportaza na tvu o psenici,stoji gomila na nekom crnom masnom betonu kao auto servis,bager prilazi isto tako strokav i kupi,sad zamisli sta to sve prodje do nasih usta,misja gomna,standardno

Back