Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
piva,jedno pivo kao dva kokosija jajetaDa li ste podlegli panici i kupujete zalihe?
Da li inace imate zalihe nekih proizvoda?
Nema panike i nemam zaliha.Da li ste podlegli panici i kupujete zalihe?
Evo me pa gdje si ti kraljice slika?Gde si ti sto godina te nema.
Za vreme vučićeve sns korona histerije sam kupio džak od 25 kila u metrou a sad sam tj pre napada uzeo 10 kila po kilo.Da li ste podlegli panici i kupujete zalihe?
Imašu metrou pakovanja kilojasam kupijo 5 kesica pudinga od jagode
ako se zarati pa bude nestašica
![]()
sa vanilom i čokoladom ima uvek a ovaj malo-malo pa nestane
Nestašica je samo zbog trgovaca kada sakrivaju i čekaju da dignu cenu.Биће несташица сигурно. То због ових што купе 200 кила брашна, потроше 20 до зиме, а остало им пропадне у подруму.
А не могу да потроше више од 20, јер праве хлеб од шећера, којег су купили 180 кила.... па да не пропадне.
А не би ни шећер пропао да нису у подрум ставили 2 цистерне и 30 канистера бензина, па није било места за шећер, који је морао у шупу, где су га појеле волухарице.
ma nisam ja ceo rat teo da budem snabdevenZa vreme vučićeve sns korona histerije sam kupio džak od 25 kila u metrou a sad sam tj pre napada uzeo 10 kila po kilo.
U suštini uvek sve kupujem na veliko radim mesečne nabavke.
Mesečno 5-10 kila brašna, kanta masti svinjske, 24 litra mleka dva kartona, 2 kila kukuruznog brašna, kečap litarski itd
Prašak uzmem 10-12 kila jednom u par meseci, jedan tečni litar sapun za ruke, hemija za pod i klonju, toalet papir aro 24 kom traje 6 meseci.
Konzerve stalno kupujem tunjevinu i sardine kad je na akciji to imam jednu policu krcatu.
E sad hteo sam 3 kg makarona da uzmem al žena neda...
Imašu metrou pakovanja kilo![]()
Ne i ne.Da li ste podlegli panici i kupujete zalihe?
Da li si imao posle nekih stomačnih ispada?Kupio sam ovo brasno. Oseca se neki jak miris. Proja je imala neki cudan miris i ukus. Nikako nisam mogao da ugasim ukus jogurtom. Pogledajte prilog 1209596
Samo blagu mučninu. Nisam jeo mnogo odmah sam prekinuo.Da li si imao posle nekih stomačnih ispada?
Ispravno si postupio!Samo blagu mučninu. Nisam jeo mnogo odmah sam prekinuo.