Brankov most

Neznanko

Iskusan
Poruka
5.497
Devojka skočila sa Brankovog mosta

Mlađa ženska osoba skočila je sinoć oko 23.20 časova sa Brankovog mosta u Beogradu, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći dr Nada Macura.

Devojka je prebačena na odeljenje za reanimaciju beogradskog Urgentnog centra, rekla je dr Macura.

Devojka je bila u hipotermiji i nije želela da komunicira sa lekarskim timom, niti je otvarala oči, objasnila je dr Macura
Ili si Lav, ili nisi, ili si samoubica ili nisi.
Ne može čovek, osoba da malo bude samoubica, a malo nesamoubica, to ne biva, ali kod nas izgleda i to biva.

Devojka skočila sa Brankovog mosta

Mlađa ženska osoba skočila je sinoć oko 23.20 časova sa Brankovog mosta u Beogradu, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći dr Nada Macura.

Devojka je prebačena na odeljenje za reanimaciju beogradskog Urgentnog centra, rekla je dr Macura.

Devojka je bila u hipotermiji i nije želela da komunicira sa lekarskim timom, niti je otvarala oči, objasnila je dr Macura
Ili si Lav, ili nisi, ili si samoubica ili nisi.
Ne može čovek, osoba da malo bude samoubica, a malo nesamoubica, to ne biva, ali kod nas izgleda i to biva.

Pokušaj samoubistva je psihološki poziv u pomoć
To što se tebi i sličnima ne dopada ishod takvih pokušaja je već u domenu drugačije psihijatrijske opservacije.
Ako imaš neki problem u vezi toga, potraži stručnu pomoć tipa: "Pale me uspela samoubistva dok me ovi neuspeli pokušaji ostavljaju u jakoj frustraciji. Doktore, da li je sa mnom sve u redu?"

Ti si nova ovde vidim pod novim nikom, pa sad glumiš neobaveštenu a ?
Fan ove vlade nije ni premijer, a ne ja paramecijume jedan mali .

Nova?
Pa amebice mala, piše od kada sam učlanjena...........samo dva meseca posle tebe, ali pismenost ti izgleda predstavlja problem?

a jasno mi je da nisi premijer fanu..................za to je ipak potrebno nešto mozga...Mada ni Mirko po tom pitawu ne blista.

Poslednja izmena:

Back