brakovi

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.236
u duhu tema koje se otvaraju ovih dana

sta mislite o osobama koje imaju vise brakova u svom zivotu
1. da nisu dobro naucili lekciju prvi put
2. da imaju previse ljubavi u sebi
3. da se u zivotu osecaju samo kao polovina i tek sa jos nekom osobom umeju da funkcionisu kao celina
.....

ajde sada vi :)

mislim da je potpuno neprirodno, patološko i retardirano da ljudi imaju samo jedan brak.

Brak je institucija države i crkve i svi oni koji se hvale svojim postojanim i jakim brakovima, zapravo su samo zombirana goveda koja su prodala svoj život za malo mrva oko ognjišta i par čupave dece.

U prirodi muškarca je da ima stotine dece
U prirodi žena je da bude voljena od mnogo mužjaka.
A ne od samo jednog, žmlohafog, uprđenog službenika sindikalnog tipa, koji jedva da joj obezbeđuje za šminku.

Nađi ljubavnike što pre ! Jer ti to zaslužuješ..

3. da se u zivotu osecaju samo kao polovina i tek sa jos nekom osobom umeju da funkcionisu kao celina
.....

Sve po malo. Najčešće prave greške u životu. Da li namerno ili nenamerno. Znam čoveka koji se ženio 3 puta. Tek sa trećom se skrasio. Iz njegove priče mi se čini da je bio neiskusan za prva 2 braka, a da su i okolnosti i sredina u kojima je živeo uticali da se razvede. On sam danas nerado priča o prva dva braka i prve dve žene.
Najteže je deci sa takvim roditeljima. Ima sina iz prvog braka i srećom, majka je uspela da odgaji to dete da poraste u normalnu osobu.

.....

pod 1
zaboravila si pod 4 - večiti optimisti
mada to može i pod jedan da se svrsta

mislim da je potpuno neprirodno, patološko i retardirano da ljudi imaju samo jedan brak.

Brak je institucija države i crkve i svi oni koji se hvale svojim postojanim i jakim brakovima, zapravo su samo zombirana goveda koja su prodala svoj život za malo mrva oko ognjišta i par čupave dece.

A ne od samo jednog, žmlohafog, uprđenog službenika sindikalnog tipa, koji jedva da joj obezbeđuje za šminku.

Jaki izrazi, nema sta.
U prirodi zene je da se osigura i za svoje potomstvo nadje najboljeg moguceg muzjaka.
Jednog!
To ne znaci da u svom zivotu bilo ko treba da bude sa samo jednim partner. Sasvim mi je svejedno koliko ce ih neko promeniti. Bitno mi je s kim cu ja biti i ko ce biti otac moje dece.

Jaki izrazi, nema sta.
U prirodi zene je da se osigura i za svoje potomstvo nadje najboljeg moguceg muzjaka.
Jednog!

to "najboljeg mogućeg" jednostavno ne postoji.

uglavnom se taj najbolji mogući svede na nekog dobrog dečka kome se može verovati, iz poznatog kruga drugara..treći ili četvrti po redu..neretko i prvi, tzv deflorator..par izlazaka, letovanja, dok vas navike i strahovi uzmu pod svoje, sigurica poslić, poneka svađica i..eto ti najboljeg mogućeg

Eto ti iste takve, uglavnom prosečne dečice, porodica debeljuškastih potrošača koji misle da su moralne gromade jer su verne i tu i tamo lupnu dete po dupetu za njegovo dobro..Roditeljski sastanci, serije, kafe, bolesti, nervoze, sastaljanja kraja sa krajem..depresije, potiskivanja, tikovi, dosada, dosada, dosada..

eto to je uglavnom scenario "najboljeg mogućeg mužjaka"
a pravi najbolji, zapravo živi možda negde u Švedskoj..Obali Slonovače..Meksiku..

naše ženice, male robinje malograđanska kulture, strahova, strahova, strahova..i tako siebane i uplašene krenu da prde o tome šta je u prirodi žene..

msm, aj važi..

:roll:

- - - - - - - - - -

pod 3... isto važi i za osobe koje bitišu u fiktivnom braku.

to pod 3 je žešče sranje.

Rodiš se kao slobodna mala beba i drekneš u porodilištu "a gde je moja druga polovinaaa??!"

Opsesivci, nesigurni u svoj izgled, pamet, vrednost..rasni krpelji i pijavice, ljubomorni posesivci i potencijalne ubice onih koji ih neće, to ti je pod 3
grčevito vataju i ne puštaju prvog koji im pokaže "ljubav"

Smatraju da ako su mu poklonile život (dupe, sise, čkupi, vreme) da taj ima to da ceni, inače je ostao bez jajaca.

Smatraju da su mnogo važne/važni i kako neko sme da se samo usudi da ih zaiebava,, tj da im kaže da ih voli pa da se predomisli

Oni vuku sa sobom u grob.
Svoju drugu polovinu tojest..

Ne bili im u koži..sveti Savo ti pomoži..

nebitno da li postoji, strašno je što se ljubav nekome svodi na kalkulaciju.
uvek sam se osećala kao budala, guska kada čujem kako žene razmišljaju... što tada nisam razmišljala.
možda je greška, možda nije (izbor sigurno jeste)... nisam razmišljala u pravcu da mi okot bude prvoklasan i da od tog nekog mužjaka planiram da zavisim ceo život.
da mu stavim okove.
svaka mi je odluka bila stvar trenutka/aka... naročito te bitne.

Msm, nemas pojma.

Prvo me je privukao seksualno. A tek onda su se druge stvari poklopile. Inteligencija, empatija, slobodan duh, svasta nesto.
On je u startu zeleo da samnom provedi 24h dnevno. Ja vec ne. I ako sam se uzasno zaljubila. Ali ja sam takva. Volim samocu. Volim i svoje prijatelje.
Svacija prica je drugacija.

Pun si predrasuda.

Msm, nemas pojma.

Prvo me je privukao seksualno. A tek onda su se druge stvari poklopile. Inteligencija, empatija, slobodan duh, svasta nesto.
On je u startu zeleo da samnom provedi 24h dnevno. Ja vec ne. I ako sam se uzasno zaljubila. Ali ja sam takva. Volim samocu. Volim i svoje prijatelje.
Svacija prica je drugacija.

Pun si predrasuda.

a ti iskustva..

koji ti je to dečko bio po redu, drugi ili treći?

to pod 3 je žešče sranje.

Rodiš se kao slobodna mala beba i drekneš u porodilištu "a gde je moja druga polovinaaa??!"

Opsesivci, nesigurni u svoj izgled, pamet, vrednost..rasni krpelji i pijavice, ljubomorni posesivci i potencijalne ubice onih koji ih neće, to ti je pod 3
grčevito vataju i ne puštaju prvog koji im pokaže "ljubav"

Smatraju da ako su mu poklonile život (dupe, sise, čkupi, vreme) da taj ima to da ceni, inače je ostao bez jajaca.

Smatraju da su mnogo važne/važni i kako neko sme da se samo usudi da ih zaiebava,, tj da im kaže da ih voli pa da se predomisli

Oni vuku sa sobom u grob.
Svoju drugu polovinu tojest..

Ne bili im u koži..sveti Savo ti pomoži..

ima još tipova koji sa sobom vuku u grob... ne tako transparentno ''agresivni'', ali svakako neka vrsta manipulatora.
zavisno od potencijala, ovop o čemu ja pričam je pasivna agresija.

Kako se ovo provlaci kao apsolutna istina, a ustvari je samo dobar izgovor.

Ko nije sposoban da se zaljubi, preda bezuslovno, nije sposoban ni za jednu zenu/muskarca i sve te "stotine" nece pomoci da se oseti vrednim u sopstvenim ocima.

Ono sto je bitan kvalitet odnosa je osecanje uzajamnosti. Sebicni ostaju da "vise" ni tamo ni vamo, celog zivota samo prebrojavaju...10...110...200...
I nema niko pravo da dovodi u pitanje tudji izbor, ni "sluzbeniku sindikalnog tipa" ni "zombiranim govedima".

Sad će da ti objasne da ti je mnogo loše, i da za tebe postoji neki mnogo bolji, samo treba da kreneš na put, možda čak i do Meksika.:lol:

Verovatno...
Ali ja sam navikla na nerazumevanje takve vrste. Pocev od toga "Pa kako jos nisi spavala s nekim? Pa kad ces? Pa koga cekas?" i slicno.
Svi su nosevi mojih drugarica bili u mom krevetu, a ne u njihovom gde su trebali biti... :)
Ali nisam zamerila nista. Volela sam ih i volim ih i pored toga.

Verovatno...
Ali ja sam navikla na nerazumevanje takve vrste. Pocev od toga "Pa kako jos nisi spavala s nekim? Pa kad ces? Pa koga cekas?" i slicno.
Svi su nosevi mojih drugarica bili u mom krevetu, a ne u njihovom gde su trebali biti... :)
Ali nisam zamerila nista. Volela sam ih i volim ih i pored toga.

Odgovor neće biti uvažen.
Reći će ti da treba puno žaba krastača da poljubiš da bi znala koja je od njih princ.

Back