Radim vec 7 godina na brodu i svasta sam video sto od strane putnika sto od strane posade... Nasi najvise zavrsavaju sa Juzno Amerikankama (Peru,Meksiko,Argentina). Znam njih dosta koji su se ozenili sa Latinkama. Vecina tih ozenjenih se nije vencalo iz ljubavi nego zbog deteta... Kako? pa lepo! Latinke su jako opasne i prevrtljive i na sve nacine pokusavaju da pobegnu iz onih dzungli odakle dolaze (ne sve, ali jedno 90% njih da), i onda cine sve kako bi otisle ,a pod tim se podrazumeva i dete ili brak sa nekim nasim buzdovanom uglavnom ili jos bolje neki EU pasos,Amerika i slicno... Poznajem dvoje nasih koji su se vencali sa Azijatkinjama. JEdan je i dalje u braku evo vec 3 godine ona je iz Juzne Koreje, vide se dvaput godisnje ovako jedan kod drugog,dok su na brodu 6 meseci zajedno. A drugi nas momak se ozenio sa Japankom 15 godina starijom od njega,da bi se razveli posle par meseci (razlog ne znam).
Ima svakakvih kombinacija,kao sto neko rece Brazil i Amerika, samo sto se u Brazilu mrznja prema obojenima i crnima je jako velika (gledao sam dokumentarce o tome koji datiraju od pre par godina),plus sam upoznao dosta Brazilaca na brodu koju to i potvrdjuju. Za Ameriku me nista ne cudi,jer koliko sam ja mogao da vidm ,tamo oni ne gledaju bas e ovaj je poreklom iz ,ne znam, Spanije njega necu ili nju necu, nestace mi moje"Americko" poreklo ili sta vec,jer to kod njih nema... Ti sa Americkim pasosem si Amerikanac,njih ne zanima sta si poreklom.Jos ako je mesoviti brak,onda se iz svake kulture donese nesto i bude simpaticno...
Sebe ne mogu da vidim sa nekom iz Azije devojkom (iako sam ih "probao"), ali neka latina sa Evropskim poreklom DA DEFINITIVNO....