Hero
Buduća legenda
- Poruka
- 35.057
Da ima do 40 pa da joj pomognem,, bar drugi da probaIstina,ljubomoran bio.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ima do 40 pa da joj pomognem,, bar drugi da probaIstina,ljubomoran bio.
Hleb nije zdrav.Ovdje jedna kaze ovako:sta cu sad,mladost mi je sjebo.Al ostat cu s njim,moram hljeba jesti.
Pusti.Vidis kakvih ima.Da ima do 40 pa da joj pomognem,, bar drugi da proba![]()
Da,, sedi sam i cuti. Kad ti se prijebe olaksaj se i mirna glava.Pusti.Vidis kakvih ima.
Sve pametno i realno pises.Žene znaju bit skroz šašave, da ne upotrebim kakvu goru reč. Još nisam čula muško da kaže: sestro, tuče me jer me voli, ali sam ne samo čula da žene to kažu za sebe te svoje "brakove", već i drugim ženama savetuju da ćute.
Opet kažem, ne tvrdim da ih nema, al ja bar još nisam srela muško koje bi posle batina reklo drugu: ma ćuti, to on iz ljubavi.![]()
Hvala, al nije to neka pamet, slušat šta ljudi oko tebe govore i gledat kako se ponašaju. Ja više volim da me ljudi ostave na miru, više volim da ćutke posmatram šta se oko mene dešava nego da sam u centru dešavanja. Možda zato vidim neke stvari koje drugima promaknu, ali to svako s pola mozga može samo ako malo obrati pažnju. Ljudi su u principu vrlo jednostavni, nije ih naročito teško čitat.Sve pametno i realno pises.
Da ili je njen otac pio.Sad i ona ima muza alkoholicara.Hvala, al nije to neka pamet, slušat šta ljudi oko tebe govore i gledat kako se ponašaju. Ja više volim da me ljudi ostave na miru, više volim da ćutke posmatram šta se oko mene dešava nego da sam u centru dešavanja. Možda zato vidim neke stvari koje drugima promaknu, ali to svako s pola mozga može samo ako malo obrati pažnju. Ljudi su u principu vrlo jednostavni, nije ih naročito teško čitat.
E sad, što je to tako s nekim ženama, ne znam, osim da je verovatno i njen otac tukao njenu majku, pa se naučila da je to normalno ponašanje u braku. Par puta su me nakrpili kad sam to govorila, ali neke žene stvarno vole da dobiju batine - ne zbog batina, već zbog toga što ništa bolje u životu nisu videle, nesretnice.
Otprilike.Da ili je njen otac pio.Sad i ona ima muza alkoholicara.
Sad ja pitam za jednu ciji muz pije kako ona to trpi?Onda odg.naucila je i otac joj je pio.Otprilike.
Ne kažem da je to pravilo, naravno, ima masa žena koje zamrze alkohol baš zbog oca koji je pio, i odmah će otkačit momka čim ga vidi da je bilo šta popio. To su one koje su naučile da ne ponavljaju greške svojih roditelja, ali pisala sam o onima koje to nikad nisu naučile.
Stvarno ti to rekla? Vau. Onda bolje razume sebe nego mnoge druge.Sad ja pitam za jednu ciji muz pije kako ona to trpi?Onda odg.naucila je i otac joj je pio.
Vise zbog djece i toga sta ce im ulica reci ako se vrate kuci.Na srecu,toga je manje u zadnje vrijeme.Stvarno ti to rekla? Vau. Onda bolje razume sebe nego mnoge druge.
Čekaj nismo se razumele.
Ti pitaš mene kako ona to trpi? Pa, prvi bi mi odgovor bio da joj je i otac pio, ili svi u kući u kojoj je odrasla (u smislu kako im je alkohol bio ko dobar dan), a majka nikad nije dizala galamu nit se sekirala kad otac dođe pijan iz kafane. Meni je to ono što prvo pada na pamet, mada može biti i sto drugih razloga.
Žene trpe iz mnogih razloga. Možda on ima para. Ima alkoholičara koji umeju zaraditi pare. Možda joj ne smeta što pije, dokle je god je ne tuče, i u kući joj ništa ne fali. Možda je jedna od oni koje misle da je razvod smrtni greh, pa će otrpeti sve jer se to mora. Možda ne tuče decu iako je pijan. Možda tuče i nju i decu iako je pijan, ali ona veruje da "deca trebaju imat oca kakav god da je".
Itd, itd.
Ima milion razloga, mada se svi svode na jedan: s tom ženom nešto ne valja, mislim nešto mentalno i emotivno itd, bez obzira da li je ona toga svesna.
Da, ko što sam i mislila, jedan od tih sto razloga "šta će svet reći". Drago mi je da čujem da je tog sve manje u zadnje vreme.Vise zbog djece i toga sta ce im ulica reci ako se vrate kuci.Na srecu,toga je manje u zadnje vrijeme.
Da,djevojke se razvedu ako ne ide.Ali u nekim sredinama je zastupljen primitivizam.Da, ko što sam i mislila, jedan od tih sto razloga "šta će svet reći". Drago mi je da čujem da je tog sve manje u zadnje vreme.
Uvek će i biti. Ovo je Balkan.Da,djevojke se razvedu ako ne ide.Ali u nekim sredinama je zastupljen primitivizam.
JadnoUvek će i biti. Ovo je Balkan.
Žale se i ja se njima žalim i posle nazdravimo u to ime i piči dalje..Poz.Da li vam se drugarice zale na svoj brak?
Tako i treba.Žale se i ja se njima žalim i posle nazdravimo u to ime i piči dalje..