Brak

• Začetnik teme Začetnik teme Enina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da, imam majku ko i skoro svaki tip tako da znam.
Zene se uvek zale na nesto i kljucaju te u mozak a ako se ne zale tad se zabrini.
Prvo te kljuca majka i sestra onda kad odrastes devojka i zena i na kraju ti vrane iskljucaju kosti.

Da, imam majku ko i skoro svaki tip tako da znam.
Zene se uvek zale na nesto i kljucaju te u mozak a ako se ne zale tad se zabrini.
Prvo te kljuca majka i sestra onda kad odrastes devojka i zena i na kraju ti vrane iskljucaju kosti.
Jadni muskarci sta trpe.Ja razumijem.Kazem muzu ovako:muskarcima ne treba puno da se od grijeha ociste.Sute i gledaju.

А и како да поштена жена набаци швалера ако ту и тамо мало не прикука и не пожали се, ебг швалери не узимају у обзир задовољне и испуњене жене, раде већма са онима којима недостаје које зрнце среће.

Zalile smo se jedne drugoj dok nismo odrasle i pocele da gledamo drugacije na muzeve,brak,svet oko nas,pa i nas same.
Nismo centar svemira i svet se ne vrti oko nas i nasih snova i zelja.
U mojim godinama,ili smo prihvatile razlicitosti ili smo se vec razvele
Hocu reci,ko se nije razveo,sad se ne zali vec hvali koliko mu je lepo od kad je otvorio oci i pomerio fokus

Nebitno je šta kažu, bitno je kakvu reakciju očekuju.
Uglavnom se žale kako su zapostavljene, kažu nedostaje im intime, ljubavi, topline... U prevodu na Srpski - "Odavno me niko nije odvalio od qrca, da mi nije vibratora klitoris bi mi zakržljao"
Nevinost bi im se vratila

Ne žale se, uglavnom
Ja se doduše slabo i družim, u intimu drugih ne zalazim čak ni ako me pitaju, imam neke komšinice jedne zadovoljne, druge ne, sve je vrlo individualno
Brak sam po sebi je velika obaveza i odgovornost, poštovanje različitosti i partnerstvo pre svega
Bitno je ne gušiti jedno drugo, a cenim da je to najteže

Ne žale se, uglavnom
Ja se doduše slabo i družim, u intimu drugih ne zalazim čak ni ako me pitaju, imam neke komšinice jedne zadovoljne, druge ne, sve je vrlo individualno
Brak sam po sebi je velika obaveza i odgovornost, poštovanje različitosti i partnerstvo pre svega
Bitno je ne gušiti jedno drugo, a cenim da je to najteže
Ne vrsiti pritisak.

Back