Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislis?Ona koja se ne zali vec je nasla svalera pa zato cuti.
Jadni muskarci sta trpe.Ja razumijem.Kazem muzu ovako:muskarcima ne treba puno da se od grijeha ociste.Sute i gledaju.Da, imam majku ko i skoro svaki tip tako da znam.
Zene se uvek zale na nesto i kljucaju te u mozak a ako se ne zale tad se zabrini.
Prvo te kljuca majka i sestra onda kad odrastes devojka i zena i na kraju ti vrane iskljucaju kosti.
Ponekad, čisto da mi stave do znanja šta mi je činitiPoz.Da li vam se drugarice zale na svoj brak?
Sta kazu?Ponekad, čisto da mi stave do znanja šta mi je činiti![]()
Nebitno je šta kažu, bitno je kakvu reakciju očekuju.Sta kazu?
Nevinost bi im se vratilaNebitno je šta kažu, bitno je kakvu reakciju očekuju.
Uglavnom se žale kako su zapostavljene, kažu nedostaje im intime, ljubavi, topline... U prevodu na Srpski - "Odavno me niko nije odvalio od qrca, da mi nije vibratora klitoris bi mi zakržljao"
Vrlo moguće, kažu vreme čini da sve rane zarastuNevinost bi im se vratila
Kazu da se nevinost tako vrati.Vrlo moguće, kažu vreme čini da sve rane zarastu
Da.I one najvece.Vrlo moguće, kažu vreme čini da sve rane zarastu
Ma jok bolje da glume da je okPoz.Da li vam se drugarice zale na svoj brak?
Ma lazu.Na fb smile i kiss.Ma jok bolje da glume da je ok
Svaka žena se žali na brak. Ako i nema neki ozbiljan razlog nađe ga i žali se da joj drugarice ne postanu ljubomorne.![]()
Drugarice mogu da uzivaju u tudjem zaljenju.Kakva ljubomora.
Ne vrsiti pritisak.Ne žale se, uglavnom
Ja se doduše slabo i družim, u intimu drugih ne zalazim čak ni ako me pitaju, imam neke komšinice jedne zadovoljne, druge ne, sve je vrlo individualno
Brak sam po sebi je velika obaveza i odgovornost, poštovanje različitosti i partnerstvo pre svega
Bitno je ne gušiti jedno drugo, a cenim da je to najteže
Nemam drugarica koje su u braku,,al zena koja nekom drugom muskracu se zali na bracni zivot aludira samo na jedno..Poz.Da li vam se drugarice zale na svoj brak?
I ovim bi se tema mogla zaključiti. Sve je rečeno.Ona koja se ne zali vec je nasla svalera pa zato cuti.