Brak

Ja mislim da su velike svadbe prevaziđene.
sve više ljudi ima skromna, mala venčanja..
(mada svečano je nešto sasvim drugo,svečano može biti svečano samo za mladense i mali broj ljudi)

Свечаност нема везе са бројем званица. да би нешто било свечано, није неопходно да и кермез буде велики. Ништа на свету није гаранција ни за шта. Постоје неки предуслови, ал гаранције нема. А и не треба да је буде. Додуше мени је познато да је сигурност и извесност основа женске среће, ал гаранција једноставно нема.
Концепт сталног запослења. морам признати, мени лично је потпуно непознат, као што нисам осетио неку посебну срећу ни акд сам добио факултетску диплому.

Šta je to što brak čini brakom?
Davanje,snaga...?

Pre pola godine mi se vid naglo pogoršao, toliko da nisam mogla sama na ulicu, sinovi i snajke su se uspaničili, gde i kod kog lekara da me vode, moj matori je rekao: "živite vi vaš život, mi ćemo to rešiti kako znamo i umemo, mama je moja briga, ne vaša, bar dok mogu da joj pomognem". Hvala Bogu sada je sve u granicama normale.
Danas moj matori napunio svedno koju godinu, hoću reći danas mu je rođus a probudio se ukočen, kičma ga sjebala debelo, nije ni iz kreveta ustao ceo dan. Od supe do deserta sam mu odnela u krevet i hranila ga ko malu bebu, on je moja briga i ničija više, ne samo briga, on je moje sve, u dobru i u zlu ne???

Back