Boki
Buduća legenda
- Poruka
- 25.947
a sto muskarcima nije?
...jeste da odgovaram na stari post...ali zasto mislis da muskarcima nije?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sto muskarcima nije?
ma nije to bitno pricam o braku i koliko je bezvredan..nema prosto osoba ni pored koje se covek moze spokojno probuditi
Nije, al' svi uleću u brak.
ma jok kakvo poverenje tek o tome ne razmisljam..i da uleti neko normalan ne moze potisnuti toliki % retarda...nemoj dzordi tako...jos smo mnogo zeleni da bi tako razmisljali.
Nisu sve zene iste...a isto tako i muskarci.
Naci iskrenog i dobrog partnera nije tesko...
Sve izgleda sivo kad covjek izgubi povjerenje u ljude...
...drage moje mislite li da je brak izraz zelje,volje...
...dok nas smrt ne rastavi...
...ili je postao neminovnost...
...da se dvoje ljudi ipak udruze,brachno ili vanbrachno...
...jer zena nije rodjena da zivi sama kao ni chovek...pa raspalite![]()
ma jok kakvo poverenje tek o tome ne razmisljam..i da uleti neko normalan ne moze potisnuti toliki % retarda
...nemoj dzordi tako...jos smo mnogo zeleni da bi tako razmisljali.
Nisu sve zene iste...a isto tako i muskarci.
Naci iskrenog i dobrog partnera nije tesko...
Sve izgleda sivo kad covjek izgubi povjerenje u ljude...
...jeste da odgovaram na stari post...ali zasto mislis da muskarcima nije?
...mushkarci se zene sa nadom da se njihova draga nece promeniti,a zene se udaju sa nadom da ce se njihov dragi promeniti...i uglavnom bude obrnuto sa manjim odstupanjima ali ako su iskreno zasnovali zajednicu sve nevolje brige i razna iskushenja ce pobediti...![]()
Можда они који се нису добро познавали пре венчања, али ни то није гаранција успешног брака. У уговореним браковима се дешава да људи воле једно друго деценијама, а нису се ни познавали пре брака лол....
Битне карактерне особине се не мењају временом, то је најважније, ево ја се дивим себи како имам диван карактер поред себе :п
...mushkarci se zene sa nadom da se njihova draga nece promeniti,a zene se udaju sa nadom da ce se njihov dragi promeniti...i uglavnom bude obrnuto sa manjim odstupanjima ali ako su iskreno zasnovali zajednicu sve nevolje brige i razna iskushenja ce pobediti...![]()
hocesh reci da si dobro odabrao svoju lepshu polovinu...slazem se po pitanju karakternih osobina...ali ti i ja znamo da fizichki izgled nije karakterna osobina a vama mushkarcima je uglavnom veoma vazno kako njihova draga izgleda SPOLJA...svaka chast izuzecima
![]()
Nisam baš na to mislila....pa kako da ne ULETE...vidi zaba da se konj potkiva pa i ona digne nogu...
e pazi nema rok,to je neogranicheno...sa malim pauzama...al to ti je zivot malo ovako pa malo onako...ako si sa pravom/pravim to mu nekako dodje kao izazov da se vidi ko je od chega napravljen...msm od g***** se pita ne moze napraviti,ali ti to takodje znash...poz.druzeEl to ima neki rok, missim...kad se sve te nevolje, brige i razna iskusenja pobedeil samo...teorija
jes prodju sranja,pa opet dodju al nekako ipak nije nevazan fizichki izgled...da se ne lazemo ja sam svog muza bash oshacovala i rekla opa, a poslew sam saznala da je i on mene dobrano odmerio...elem obrni okreni izgled je vazan mada nije najbitniji naravno...Ма, хтео сам ја да додам и то за килограме, али би било стереотипно да ми није важно, јел тако?
Ма моја нема времена да се угоји, а ја изгледа имам глисте : (
Било која физичка промена је небитна наспрам тога да смо прошли нека срања у којима смо се показали као људи...па, зар није тако?