Brak...

• Začetnik teme Začetnik teme Oranz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ma nije to bitno pricam o braku i koliko je bezvredan..nema prosto osoba ni pored koje se covek moze spokojno probuditi

...nemoj dzordi tako...jos smo mnogo zeleni da bi tako razmisljali.
Nisu sve zene iste...a isto tako i muskarci.

Naci iskrenog i dobrog partnera nije tesko...

Sve izgleda sivo kad covjek izgubi povjerenje u ljude...

ma jok kakvo poverenje tek o tome ne razmisljam..i da uleti neko normalan ne moze potisnuti toliki % retarda

...drage moje mislite li da je brak izraz zelje,volje...
...dok nas smrt ne rastavi...
...ili je postao neminovnost...
...da se dvoje ljudi ipak udruze,brachno ili vanbrachno...
...jer zena nije rodjena da zivi sama kao ni chovek...pa raspalite:lol:

Trebalo bi brak bude skopljen iz ljubavi.
Sta ce kasnije biti,to niko ne moze da predvidi.
Ne mislim da je brak neminovnost.
Zena moze da zivi sama,moje iskustvo,za muskarce ne znam,niti me interesuje!

ma jok kakvo poverenje tek o tome ne razmisljam..i da uleti neko normalan ne moze potisnuti toliki % retarda

...vecinu NORMALNI ne mogu optisnuti i da se utrostruci...sto je najzalije...

...u pravu si...nema sta.

Samo sam ti rekao ono sto govorim svojoj sestri...DA NE GUBI POVJERENJE U LJUDE...

nije problem naci iskrenog i dobrog, ali je problem da taj partenr ostane takav i posle xx godina provedenih u zajednici..
moje iskustvo - nema opustanja..
ni prepustanja..

...mushkarci se zene sa nadom da se njihova draga nece promeniti,a zene se udaju sa nadom da ce se njihov dragi promeniti...i uglavnom bude obrnuto sa manjim odstupanjima ali ako su iskreno zasnovali zajednicu sve nevolje brige i razna iskushenja ce pobediti...:aha:

...mushkarci se zene sa nadom da se njihova draga nece promeniti,a zene se udaju sa nadom da ce se njihov dragi promeniti...i uglavnom bude obrnuto sa manjim odstupanjima ali ako su iskreno zasnovali zajednicu sve nevolje brige i razna iskushenja ce pobediti...:aha:

Можда они који се нису добро познавали пре венчања, али ни то није гаранција успешног брака. У уговореним браковима се дешава да људи воле једно друго деценијама, а нису се ни познавали пре брака лол....
Битне карактерне особине се не мењају временом, то је најважније, ево ја се дивим себи како имам диван карактер поред себе :п

Можда они који се нису добро познавали пре венчања, али ни то није гаранција успешног брака. У уговореним браковима се дешава да људи воле једно друго деценијама, а нису се ни познавали пре брака лол....
Битне карактерне особине се не мењају временом, то је најважније, ево ја се дивим себи како имам диван карактер поред себе :п
:lol:hocesh reci da si dobro odabrao svoju lepshu polovinu...slazem se po pitanju karakternih osobina...ali ti i ja znamo da fizichki izgled nije karakterna osobina a vama mushkarcima je uglavnom veoma vazno kako njihova draga izgleda SPOLJA...svaka chast izuzecima:rtfm:

El to ima neki rok, missim...kad se sve te nevolje, brige i razna iskusenja pobede:kafa: il samo...teorija

:lol:hocesh reci da si dobro odabrao svoju lepshu polovinu...slazem se po pitanju karakternih osobina...ali ti i ja znamo da fizichki izgled nije karakterna osobina a vama mushkarcima je uglavnom veoma vazno kako njihova draga izgleda SPOLJA...svaka chast izuzecima:rtfm:

Ма, хтео сам ја да додам и то за килограме, али би било стереотипно да ми није важно, јел тако?
Ма моја нема времена да се угоји, а ја изгледа имам глисте : (
Било која физичка промена је небитна наспрам тога да смо прошли нека срања у којима смо се показали као људи...па, зар није тако?

El to ima neki rok, missim...kad se sve te nevolje, brige i razna iskusenja pobede:kafa: il samo...teorija
e pazi nema rok,to je neogranicheno...sa malim pauzama...al to ti je zivot malo ovako pa malo onako...ako si sa pravom/pravim to mu nekako dodje kao izazov da se vidi ko je od chega napravljen...msm od g***** se pita ne moze napraviti,ali ti to takodje znash...poz.druze :)

Ма, хтео сам ја да додам и то за килограме, али би било стереотипно да ми није важно, јел тако?
Ма моја нема времена да се угоји, а ја изгледа имам глисте : (
Било која физичка промена је небитна наспрам тога да смо прошли нека срања у којима смо се показали као људи...па, зар није тако?
jes prodju sranja,pa opet dodju al nekako ipak nije nevazan fizichki izgled...da se ne lazemo ja sam svog muza bash oshacovala i rekla opa, a poslew sam saznala da je i on mene dobrano odmerio...elem obrni okreni izgled je vazan mada nije najbitniji naravno...

Па сад, не знам где би ти са темом о мож да бидне, а не мора да значи, али ја сам сигуран да је неко толико уз мене, а небитно чак ни ког је пола....да бих га-је женио.
Хоћу да кажем, стварно ми дупе тог мог најбољег пријатеља не би играло неку битну улогу.
Е, то ја кажем, а не да је јоште и женско и то врло пожељно и да нисам тако нешто женио, што не значи да не бих ни да нема додатни квалитет или остане временом без истог. Да, исто је и обрнуто, ако ћеш да питаш - унапред да ти речем.

Back