Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...drage moje mislite li da je brak izraz zelje,volje...
...dok nas smrt ne rastavi...
...ili je postao neminovnost...
...da se dvoje ljudi ipak udruze,brachno ili vanbrachno...
...jer zena nije rodjena da zivi sama kao ni chovek...pa raspalite![]()
...drage moje mislite li da je brak izraz zelje,volje...
...dok nas smrt ne rastavi...
...ili je postao neminovnost...
...da se dvoje ljudi ipak udruze,brachno ili vanbrachno...
pa dobro dzordzi, valjda je i taj stariji za toliko pametan da ne trpa svasta u krevet i jos bez zastite
trudnoca nije najgora stvar koja moze da mu se desi ako se ponasa tako nezrelo
...ma odakle ti to da ozenjeni bash toliko zrache,pa se mlade cure odmah pelcuju ne bi li dobile dete sa tim takvim ozenjenim...ma ne vredi sta pitas kad svaka klinka danas trazi ozenjenog da joj napravi dete i da nema nikakve obaveze prema njemu a on sve prema njoj i detetu..iskusno
ok.poshtujem...i to je izraz volje...osim ako takva osoba nema primetnih nedostataka koji otezavaju drugachiji izbor...al ipak.msm ziveti sam sa sobom,..kako nije rođena da živi sama, a šta je onda sa siročićima, oni treba da izvrše ritualni harakiri?
svako ko ne može da živi sam, ima ozbiljnih psihičkih problema...mislim živeti sam u smislu biti samostalan, bez potrebe non-stop izlaziti iz veze u vezu
...shta bi sa onim porodica je osnovna celija drushtva...koliko ja znam porodicu ne chini jedna osoba...prvo je pitanje da li neko drugi moze pored nas da se bezbedno budi - ako moze, onda postoje i oni pored kojih mi mozemo da se opustimo.
tema:
brak na papiru ne mora da bude odraz bilo cega do proracunatosti ljudi koji su u njega usli.
za pravi brak treba zrelosti, volje i zelje, odlucnosti i posvecenosti a u danasnjem drustvu malo ljudi hoce da stavi odnos ispred sebe jer se sve trosi i zamenjuje.
ne znam, ja bih ga stvarno izbacila iz gradjanskog a prebacila u iskljucivo spiritualno - religijski cin, da ne ulece svako u njega bez ikakve potrebe.
...ma odakle ti to da ozenjeni bash toliko zrache,pa se mlade cure odmah pelcuju ne bi li dobile dete sa tim takvim ozenjenim...![]()
...shta bi sa onim porodica je osnovna celija drushtva...koliko ja znam porodicu ne chini jedna osoba...
prvo je pitanje da li neko drugi moze pored nas da se bezbedno budi - ako moze, onda postoje i oni pored kojih mi mozemo da se opustimo.
tema:
brak na papiru ne mora da bude odraz bilo cega do proracunatosti ljudi koji su u njega usli.
za pravi brak treba zrelosti, volje i zelje, odlucnosti i posvecenosti a u danasnjem drustvu malo ljudi hoce da stavi odnos ispred sebe jer se sve trosi i zamenjuje.
ne znam, ja bih ga stvarno izbacila iz gradjanskog a prebacila u iskljucivo spiritualno - religijski cin, da ne ulece svako u njega bez ikakve potrebe.
hm...moze biti da tako i ja znam za neke sluchajeve, opet verujem u instituciju braka, i msm da su takve pojave sporadichne i odredjene nekim drugim stvarima..a brak je ipak vanvremenski...pa vise znam u rl nego ovde na forumu a ima xxx tema tipa zaljubljena u ozenjenog..kao sto ima izjava da ne zele da se udaju..i opet su u zabranjenim vezama za ozenjenima..pa ce usput padne neko klince..sve to brak kao pojam cini bezvrednim
ok.poshtujem...i to je izraz volje...osim ako takva osoba nema primetnih nedostataka koji otezavaju drugachiji izbor...al ipak.msm ziveti sam sa sobom,..![]()
pa dobro...u uvodnom postu se ja i nisam ogranichila bash na brak,i zajednica dvoje ljudi je ok.,,,radi se o tome da se sve vishe zena i mushkaraca odluchuje da zivi samo...a zbog radi chega bash bi volela da znam...lichno sam zagovornik brachne veze,mozda zato shto imam podosta godina,ali tako sam mislila i kad sam bila mladja,drugim rechima moj brak je zaista izraz moje slobodne volje i zelje...da zivim sa mojim sadashnjim muzem,i u dobru i u zlu...'"ja bicu tu da te teshim...""pa za porodicu nije neophodan brak
porodice su i one vanbracne, sa decom