Brak

• Začetnik teme Začetnik teme Buci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
1. Princ na belom konju ne postoji i mi neživimo u bajkama da bi ga čekale;

2.Brak je strava stvar i sami ste nekoliko puta poželeli kad vam je teško da vas neko zagrli i da vas tako drži celu noć, e pa to bez stalnog partnera ili muža retko kad dobijete.

3.Svi mislite da je ljubav glavna za brak i da će vas muž voleti do kraja života pa će sve biti kao u bajci,e pa drage moje ono što izgradite na početku veze,(npr. nadimci u krevetu,nadimci u javnosti poput bebo i ljubavi,razumevanja u vezi izlazaka i njegovih drugova ali mislite samo na one dugogodišnje drugove,),ostaje do kraja života tako, a ljubav nakon 3-4 godine postaje navika,jer kad sa nekim živis mesec dana u istoj kući već sve postaje navika,tako da drage moje nečekajte princa već tražite neku normalnu osobu sa kojom će te se moći razumevati,imati poverenja u nju i potpunu otvorenost u pitanju svega.Fizički izgled uopšte nije bitan,šta ce vam maneken kao muž ako će vas maltretirati i tući u braku.

4.A tek beba.............uf o tome necu da pričam to je tek nešto prekasno a tek kako muškarci postaju nježniji kad postanu tate......vau.... :) :) :)

Nemoj da se udajes je uzrecica zena (obicno udatih) nezadovoljnih svojim zivotom.
U svima nama cuci rec "zauvek" :wink: .Da bi se ta rec odrzala verodostojno i u braku, na njemu se mora raditi kao i na svim ostalim stvarima u zivotu. Obostrano razumevanje, ljubav, iskrenost, tolerancija, postovanje, kreativnost, prastanje. Vazno je znati slusati sta ti bracni partner porucuje svojim recima, gestovima, radnjama. Otvoreno i iskreno razjasniti svaku problematicnu situaciju bez optuzbi i osudjivanja. Umeti sa istom slascu popiti i casu meda i casu zuci...Nikada ne uzimati meru za meru... (osim u pojedinim intimnim momentima :wink: ) Deca se lakse odgajaju u braku, u bolesti i tuzi imas na koga da se oslonis,a u starosti imas barem sa kime da se posvadjas! :wink:

kakav crni brak :( !bolje biti sam nego slushkinja nekom ceo zivot :x !pa njima se nishta ne remeti,a nama zenama 80%stavri u zivotu,a tek obaveze....milion...retki su brakovi,gde muz pomaze zeni,u kucnim poslovima,na zapadu je to normalna stvar,a ovde? :evil: rodi dete,i odgajaj ga sama,jer u braku ce ti ,,on" biti drugo dete,zapamti!!!a onima koji ce me popljuvati posle toga,mogu samo reci,da idu u ...pershun :twisted:

Back