Daakle , ako se zena ,ili muz vidja redovno sa nekom druugaricom ili drugom koji je bas to, al je ranije bilo drugarskog seska iha ha... onda je to u redu, ili nije, u zavisnosti kako ko na to gleda.
Pa i nije bas neki putokaz, moram vam reci. Mislim, ja se slazem da je sve u redu sto se ljudi dogovore da je u redu.
Jel ti tražiš putokaz?
Ja sam mislila da mi ovde diskutujemo, da pričamo, da svako ima neko svoje mišljenje i da ga obrazlaže. Na prošlo pitanje sam ti onako odgovorila, jer je bilo malo... čudno. A šta na ovo da ti kažem?
Ja ovako mišljenje ne zastupam, pojam drugarskog sexa niti mi je blizak, niti me privlači na bilo koji način. Drug je drug, sa drugovima nema sexanja. Ako do toga dodje, onda postaje ili kres-kombinacija, što takodje ne preferiram, ili dečko ili pukne drugarstvo, pa postane stranac... ja drugačije ne bih mogla da funkcionišem. Doduše, jedan drug mi je sada, već izvestan broj godina, muž
A te fore, bili smo drugovi, pa smo postali ljubavnici, pa smo nastavili da budemo i jedno i drugo, pa smo opet samo drugovi, pa mi dolazi u kuću, sedi i priča sa mojim mužem, štipka mi decu za obraze i donosi im čokolade i žvake... je sedenje na dve stolice i čuvanje rezerve, onako, proverene. Najljigavija moguća kombinacija.
Mada, ovo je slobodno vreme, ljudi su oslobodjeni stega, sexualna revolucija je učinila svoje. Najnormalnije je kre.sa.ti se sa svim i svakim, onako opušteno i drugarski, ili poznanički, ili kako god... ali se za brak ipak traži ona koja nije primila kilometre, koja nema nekog Zokija u istoriji, koja nema repove iza sebe, o kojoj ljudi ne pričaju, slatka mala i skoro nevina... da joj se brani vidjanje sa prijateljima
Imam decu, pa ne bih da komentarišem mladje generacije, niti sadašnji način života, jer nemam pojma šta me sutra čeka, ali da mi se svidja - ne svidja mi se ni malo.