Em.
Buduća legenda
- Poruka
- 27.545
Ne izgleda ni meni kao post podrške.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Emancipacija je mac sa dve ostrice,ali to je obimna tema koja trazi puno vremena za razumevanje.
Neko bi razumeo,neko ne bi,neko ne bi hteo da razume...
U svakom slucaju,samo jedan je zivot i po njemu se ne moze hodati kao po zici,neko se omakne,neko opstane,a neko i dalje hoda.
Ko razume,shvatice.
Zaključak:dopadaš se Mirku i plete mrežu oko tebe.meni ovo nije jasno
sta znaci emancipacija?
pa emancipovani smo valja svi koji zivimo u civilizovanom drustvu, i muskarci i zene
ako ti zena sedi u kuci jer je to njen izbor i zajednicki dogovor, a nije posledica patrijarhalnog stava da je zeni samo mesto u kuci - onda ste oboje emancipovani
ako prekines zvanicno zajednicu u kojoj si ziveo jer vas je samleo zivot i toga ste postali svesni tek kad je bilo kasno za bilo kakav popravak, pa se kao ljudi razidjete i nemas potrebu ni zelju da srljas u novi brak samo da ne bi bila sama - to je sta? emancipacija?
hoces da kazes da su muskarci koji su posle razvoda ili smrti supruge izabrali da sami podizu decu emancipovani?
i da oni nikad u zivotu ne pokleknu pod teretom, nego im je zato sto su muskarci sve med i mleko?
Zaključak:dopadaš se Mirku i plete mrežu oko tebe.![]()
mislis da mirko nudi svoja siroka ramena da podelimo moj teret![]()
Zene se dele na one koje se puno foliraju i na one koje se malo foliraju jer su nesigurne.Mnogi misle da emancipovane sve mogu i same, a neemancipovane su one klasične žene.Brak i mrak...
Zene se dele na one koje se puno foliraju i na one koje se malo foliraju jer su nesigurne.
Djes ele puska te ubla![]()
Ево, отела сам мужу компјутер.
Neka si.
Nije valjda da i on pise na forumu?
Pametno. Iako ne znam sta je to
Pametno. Iako ne znam sta je to
meni ovo nije jasno
sta znaci emancipacija?
pa emancipovani smo valja svi koji zivimo u civilizovanom drustvu, i muskarci i zene
ako ti zena sedi u kuci jer je to njen izbor i zajednicki dogovor, a nije posledica patrijarhalnog stava da je zeni samo mesto u kuci - onda ste oboje emancipovani
ako prekines zvanicno zajednicu u kojoj si ziveo jer vas je samleo zivot i toga ste postali svesni tek kad je bilo kasno za bilo kakav popravak, pa se kao ljudi razidjete i nemas potrebu ni zelju da srljas u novi brak samo da ne bi bila sama - to je sta? emancipacija?
hoces da kazes da su muskarci koji su posle razvoda ili smrti supruge izabrali da sami podizu decu emancipovani?
i da oni nikad u zivotu ne pokleknu pod teretom, nego im je zato sto su muskarci sve med i mleko?
ajde pitajete vi mene nesto![]()
etosta je za vas brak?
zajednica 2 (u glavi normalne) osobe različitog pola vođenim uzajamnim poštovanjem, razumevanjem i ljubavlju
koliko vam znaci?
znači mi mnogo, ali ne brak kao brak već osoba sa kojom sam i sa kojom podižem decu
koliko ne biste umele da se snadjete i zivite van te institucije?
snalazim se u svim situacijama
koliko bi ste bile spremne da udjete u novi, ako iz jednog izadjete?
ne znam da li bih ulazio ponovo u nešto slično, verovatno bih bio singl sa povremenim avanturama
je l` vam je vazniji brak ili kvalitet odnosa koji imate u braku?
kvalitet i zdrav odnos su uslovi za zdrav brak
ajde pitajete vi mene nesto
jel da da bi se udala za mene?![]()
Ili pokazuje gaće))))
Brak je aspsolutno jedna genijalština i, da ne postoji, ja bih ga izmislio..
Uz pomoć Crkve, naravno, jer to tako treba da bude.
Vi, ostali, protivnici, ne biste morali da uošpšte sklapate brakove da ne skrnavite svetinju, sve u skladu sa opšte poznatim pravilom: Caru-cerevo, boraniji-(isključivo i po zazluzi i baš zbog toga isamo) - kita...
Ne bih da pitam, ali bih da dam kompliment. Dive prezgodna si.ajmo zene nova tema
vidim da se moj omiljeni forumas vratioEnjoytheSilence i krenuo da otvara teme brze od dilajta
![]()
![]()
sta je za vas brak?
koliko vam znaci?
koliko ne biste umele da se snadjete i zivite van te institucije?
koliko bi ste bile spremne da udjete u novi, ako iz jednog izadjete?
je l` vam je vazniji brak ili kvalitet odnosa koji imate u braku?
ajde pitajete vi mene nesto![]()