AlexandarNS
Domaćin
- Poruka
- 3.703
Bog nije protiv incesta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti to sad hotjesh da kazhesh da nema nikakvih deformiteta?
ajde dokazhi al molem te da uzmesh i onu decu u svoju prichu koja se drzhe zakljuchana u avliji
Ovo je izuzetno osetljiva tema i kod nas se ne govori o tome, kao da i ne postoji. Međutim, ovo je realnost i postoji. Procenat zastupljenosti ovakvih brakova je različit u različitim društvima, a kod nas nema zvaničnih podataka i to je obavijeno velom tajni (tabu tema).
Postoje neke društvene zajednice koje čak favorizuju brakove u srodstvu zbog ’’čiste krvi’’, međutim ovakav brakovi mogu imati negativne posledice.
Zašto nije dobar brak između rođaka?
Pa evo vam primer šiptara...na šta oni liče ...prepoznaš ih sa km...svi ko štancovani,a to je zato sto se ne mesaju,nego sve među sobom,i sa familijom...
Ja sam citao da se u brakovima koji su povezani ikakvim krvnim srodstvom ne znam tacno do koliko koljena unazad,da ne pricamo o rodjacima nego i mnogo dalje,neki supruznici cak i ne znaju da se povezani preko ko zna kojeg koljena,radjaju se djeca sa svakakvim hendikepima i anomalijama