Brajan Adams (Bryan Adams)

• Začetnik teme Začetnik teme Lada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Lada

Legenda
Poruka
52.167
Brajan Gaj Adams (rođen 5. novembra 1959. u Kingstonu, Kanada) je kanadski rok pevač, tekstopisac, gitarista, basista, producent i fotograf. Tokom svoje karijere osvojio je desetine nagrada i priznanja. Između ostalog, bio je 15 puta nominovan za Gremi, koji je osvojio 1992. Dobitnik je i nekoliko MTV nagrada. Bio je nominovan za tri Oskara, a ima i nekoliko nominacija za Zlatni globus. Na Bilbordovoj listi najvećih umetnika, koja je objavljena na pedesetogodišnjicu osnivanja ovog časopisa, Brajan Adams je na 38. mestu. Do sada je objavio 22 albuma, od kojih su 5 kompilacija i 5 live albuma.
Brajan Adams je ponovo pozitivan na korona virus, drugi put za mesec dana U Milano je stigao da predstavi Pireli kalendar za 2022. godinu, koji je fotografisao.
aca4291-830x0.jpg

Bryan Adams - Heaven (Official Music Video)

Muzičar Brajan Adams je po dolasku na milanski aerodrom Malpensa otkrio da je pozitivan na kovid-19.

On je doputovao u Milano da bi predstavio kalendar Pireli za 2022. koji je fotografisao, preneo je AP.

Kanadski rok pevač je otkrio da je pozitivan na korona virus u objavi na Instagramu koja je uključivala njegovu fotografiju u sobi nakon što je testiran, a zatim kako sedi u kolima hitne pomoći, koja su ga odvezla na pouzdaniji PCR test.

On je sedeo normalno, sa hirurškom maskom na licu.
"Evo me, upravo sam stigao u Milano i pozitivan sam po drugi put u mesec dana na kovid", naveo je Adams u objavi i zahvalio je fanovima na podršci.

Adams, koji je takođe i fotograf, snimio je Pireli kalendar za 2022. godinu, nakon što je prvobitno bio angažovan na snimanju verzije za 2021. koja je otkazana zbog pandemije.

Očekivalo se da će se pojaviti na medijskim događajima koji promovišu kalendar u nedelju i ponedeljak, ali je to sada neizvesno.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Pogledajte prilog 1097962
Sećam se kad sam kao dete još po prvi put listala hrpu ćaletovih već kolekcionarskih primeraka popularnih muzičkih magazina iz EX YU. Naišla sam na duplericu sa Adamsom i nešto čitala o njemu...
Sećam se i da sam pomislila da je najlepši bio od svih, a evo ga, i danas se drži, i dalje je faca!
Jeste faca ! I kao mala imala si super ukus...

Bryan-Adams-Getty-Images-1133906320-copy.jpg

Adams je svoju prvu električnu gitaru kupio sa 12 godina. Napustio je školu da bi svirao u grupi pod nazivom "Shock" i iskoristio sredstva koja su njegovi roditelji uštedeli za njegovo fakultetsko obrazovanje da kupi nekompletan klavir. U jednom trenutku je prodavao hranu za kućne ljubimce i radio kao perač sudova u restoranu, plaćao kiriju.
Ušao je u različite bendove kao što su CCR i Deep Purple, i uzeo učešće u koncertima Led Zeppelina, T. Rex-a, Eltona Johna i Tine Turner.
Izvor: Wikipedia

Poslednja izmena:

Back