Brain wash...

PLESsitnihDEMONA:
Nije strasno kad je covek malo glup,ali se ipak ponasa normalno... da zna da prizna gresku,da kaze "ja to ne znam" i sl.
Ali je katastrofa kada je covek glup kao cuskija,a pravi se da je nenoralno pametan. To je mnogo zajebano.
E pa to ti kazem....to je iritirajuci momenat.....i takvi ljudi bre guraju napred.....kao pomenuta....ide bre ,bez kompleksa......

DjuraMornar:
Da li bi ste mogli biti i sa nekim ko nije preterano inteligentan da ne kazem ko je glup...?
Podstaknuta izvesnom Marijanom iz "Leteceg starta" koja je sirota tako glupava da ja svaki put gasim tv kada se ona pojavi....a devojka lepa....medjutim zeznula je i onu Shaddow-ovu Sanju Marinkovic...nemam reci...

Dakle lepa a glupa ,da ili ne ?

p.s. nije vazno ni ako je glupa....nisu svi pametni...vec je strasno sto postoje takvi tipovi koji misle da su Bogom dani....i upravo je to iritirajuci momenat... :shock:

Svakom mozes naci neku svrhu.

DjuraMornar:
Da li bi ste mogli biti i sa nekim ko nije preterano inteligentan da ne kazem ko je glup...?
Podstaknuta izvesnom Marijanom iz "Leteceg starta" koja je sirota tako glupava da ja svaki put gasim tv kada se ona pojavi....a devojka lepa....medjutim zeznula je i onu Shaddow-ovu Sanju Marinkovic...nemam reci...

p.s. nije vazno ni ako je glupa....nisu svi pametni...vec je strasno sto postoje takvi tipovi koji misle da su Bogom dani....i upravo je to iritirajuci momenat... :shock:

a zar nismo svi mi bogom dani?...bog je otac sviju nas ovaj zhivot to dugujemo bogu...i ko ne gaji ljubav prema bogu i prema sebi taj ne poznaje pravu ljubav ovozemaljsq...usudite se...oooo izvitoperene dushe da negirate sebe kao bozhju volju...
e al kad ti neko da primer na poznatim lichnostima...miiiiisim...el to chitash svet il skandal?...
pa misim biti s glupom...shta je sad biti?...biti tipa provesti ceo zhivot i roditi chopor dece...il biti tipa kresati u stanichnom klozetu...
mada i sex je "nako" kad je s glupom...zato shto je sex mentalna aktivnost pre neg fizichka...ahaaam chito ja ovoga mi +
ne znam ja kad pomislim "e zamisli ***** cecu"...meni odma u glavi da je bijem...ono brutalno ne kao spanking i te fore...neg pesnicama...ne znam valjda volo bi da pate...a opet yebo bi ih nije da ne bi...
ma...

frozen1982.:
Meni samo nije jasno po cemu je to Dzulija Roberts lepotica,ima glavu ko konj a stalno se po filmovima potencira neka njena lepota.
Slažem se. Poluriba, ništa specijalno. Nije da je ne bih, ali me nervira što svi seku vene na nju, a na ulici za 15 minuta šetnje vidim 10 lepših devojaka.

Sad čitam ponovo, pa nešto razmišljam... a kakve to veze ima sa temom?

bzvz.... skroz sam i zaboravila....
elem... nije mi jasno (film sam navela kao primer situacije) kako nekoga sa odredjenom inteligencijom uopshte mozhe privucji neko ko nije na istom iq nivou.....?
ili qlturnom, svejedno......
shta ti ljudi imaju zajednichko, o chemu oni mogu da prichaju??? nikada se ne bi potpuno razumeli a kakav je to onda odnos? polovichan? kakav je to odnos kada je jedna strana superiornija u odnosu na drugu???
kako mogu biti imresionirana nekim ko se uvredi kada ja napravim shalu zato shto je NE RAZUME... mislim... sad sam ja kao zaljubljena u nekoga kome po deset puta moram iznova i iznova da objashnjavam o chemu pricham??? kako to mozhe biti normalno???
ájde, ljudi prosvetlite me.... :|

Pa ne može
Al' ako je seks dobar, onda joj je sve oprošteno
Haha, ovaj, hahhaha :)
Ne, ozbiljno, imao sam vezu i to podugačku sa jednom nepametnom, ali me je bilo frka u društvu da ne odvali nešto i non stop sam bio sablaznut sa njenim pogledom na život uopšte...
Ne znam, bio sam opušten nasamo a stegnut u svim ostalim situacijama
Ne ide, pa to je...
Još kad je to krenulo u "ozbiljnom" pravcu... joj... glavom without obzira...
:|

Ne privlače me gluplji.

P.S. Ima ljudi koji nisu posebno inteligentni, ni obrazovani, ali koji su prostosrdačni i topli, lepo jednostavni... dobri ljudi. Oni su svesni okvira u kojima bitišu. Te ljude ne potcenjujem. Nerviraju me ljudi koji zauzimaju više prostora nego što im pripada. :-?

DjuraMornar:

Pa sad, meni licno nije lepa , nemogu ni, da kazem bas, da je glupa. Ipak je to njen posao, da se ludira inace niko nebi ni gledao, nebi bilo zanimljivo.

Sasvim obicna devojka bez bontona. :D

livija:
bzvz.... skroz sam i zaboravila....
elem... nije mi jasno (film sam navela kao primer situacije) kako nekoga sa odredjenom inteligencijom uopshte mozhe privucji neko ko nije na istom iq nivou.....?
ili qlturnom, svejedno......
shta ti ljudi imaju zajednichko, o chemu oni mogu da prichaju??? nikada se ne bi potpuno razumeli a kakav je to onda odnos? polovichan? kakav je to odnos kada je jedna strana superiornija u odnosu na drugu???
kako mogu biti imresionirana nekim ko se uvredi kada ja napravim shalu zato shto je NE RAZUME... mislim... sad sam ja kao zaljubljena u nekoga kome po deset puta moram iznova i iznova da objashnjavam o chemu pricham??? kako to mozhe biti normalno???
ájde, ljudi prosvetlite me.... :|
Hemija
Emocije
Dobar sex
Kad to postoji, sve ostale razlike se lako premoste, tolerancija se povećava pa ti stvari, koje te inače izludjuju, kod voljene osobe deluju slatko.
Kad ti se desi, prosvetlićeš se sama, nema šta da te mi prosvetljujemo ;-) ja da mogu da prosvetlim nekog osnovao bih sektu i vozio bih se svaki dan u drugom rolsu (hm, prosvetljujuća ideja)!

Back