DjuraMornar
Iskusan
- Poruka
- 5.284
Ali ne moze da te tresne ljubav jer te u startu odbije necija glupost ,izvestacenost i nevaspitanje.....\
sada je ovde vise faktora u igri...znam.....ali
sada je ovde vise faktora u igri...znam.....ali

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E pa to ti kazem....to je iritirajuci momenat.....i takvi ljudi bre guraju napred.....kao pomenuta....ide bre ,bez kompleksa......PLESsitnihDEMONA:Nije strasno kad je covek malo glup,ali se ipak ponasa normalno... da zna da prizna gresku,da kaze "ja to ne znam" i sl.
Ali je katastrofa kada je covek glup kao cuskija,a pravi se da je nenoralno pametan. To je mnogo zajebano.
Lome me vali ... nose me struje...minon:...yaaao Petre, da sam zensko oma bih se zaljubio u tebe...
...a i ovako se lomim.... :shock:
DjuraMornar:Da li bi ste mogli biti i sa nekim ko nije preterano inteligentan da ne kazem ko je glup...?
Podstaknuta izvesnom Marijanom iz "Leteceg starta" koja je sirota tako glupava da ja svaki put gasim tv kada se ona pojavi....a devojka lepa....medjutim zeznula je i onu Shaddow-ovu Sanju Marinkovic...nemam reci...
Dakle lepa a glupa ,da ili ne ?
p.s. nije vazno ni ako je glupa....nisu svi pametni...vec je strasno sto postoje takvi tipovi koji misle da su Bogom dani....i upravo je to iritirajuci momenat... :shock:
DjuraMornar:Da li bi ste mogli biti i sa nekim ko nije preterano inteligentan da ne kazem ko je glup...?
Podstaknuta izvesnom Marijanom iz "Leteceg starta" koja je sirota tako glupava da ja svaki put gasim tv kada se ona pojavi....a devojka lepa....medjutim zeznula je i onu Shaddow-ovu Sanju Marinkovic...nemam reci...
p.s. nije vazno ni ako je glupa....nisu svi pametni...vec je strasno sto postoje takvi tipovi koji misle da su Bogom dani....i upravo je to iritirajuci momenat... :shock:
Slažem se. Poluriba, ništa specijalno. Nije da je ne bih, ali me nervira što svi seku vene na nju, a na ulici za 15 minuta šetnje vidim 10 lepših devojaka.frozen1982.:Meni samo nije jasno po cemu je to Dzulija Roberts lepotica,ima glavu ko konj a stalno se po filmovima potencira neka njena lepota.
Hemijalivija:bzvz.... skroz sam i zaboravila....
elem... nije mi jasno (film sam navela kao primer situacije) kako nekoga sa odredjenom inteligencijom uopshte mozhe privucji neko ko nije na istom iq nivou.....?
ili qlturnom, svejedno......
shta ti ljudi imaju zajednichko, o chemu oni mogu da prichaju??? nikada se ne bi potpuno razumeli a kakav je to onda odnos? polovichan? kakav je to odnos kada je jedna strana superiornija u odnosu na drugu???
kako mogu biti imresionirana nekim ko se uvredi kada ja napravim shalu zato shto je NE RAZUME... mislim... sad sam ja kao zaljubljena u nekoga kome po deset puta moram iznova i iznova da objashnjavam o chemu pricham??? kako to mozhe biti normalno???
ájde, ljudi prosvetlite me.... :|