Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.694
Hvala Gošo, rispekt!Pitam za druga, šta se odmah kliberiš!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala Gošo, rispekt!Pitam za druga, šta se odmah kliberiš!![]()
Nema na čemu brte, za tebe uvek!Hvala Gošo, rispekt!
Pošto si ubacila šubaru u diskusiju o bradama, a ne želim da mi modovi temu prebace na pdf "istorija/wwII", ili ne daj Bože na "politiku",mislim dje je razlika
ako shubara nije higjenski aon bradate dlake gura tamo dole zashto je onda brada higjenski a shubara nije
odgovori
Ako je i jedno i drugo mekano uopšte se neće umrsitiPošto si ubacila šubaru u diskusiju o bradama, a ne želim da mi modovi temu prebace na pdf "istorija/wwII", ili ne daj Bože na "politiku",
moram da okrenem diskusiju u drugom pravcu
DakleM, drage dame (pitanje se odnosi samo na četnikuše, tj. one koje gaje šubaricu međ nogama) - da li vam se desilo da se tpkpm kumingulimklitorisa dlake vaše šubarice umrse sa bradom vašeg voljenog?
Kako ste rešile nastalu krizu?
Makazama, omekšivačem, ili upaljačem?
Znači ti trošiš lenorAko je i jedno i drugo mekano uopšte se neće umrsiti
Ti stvarno nisi upućen u strukturu dlaka
![]()
To je zato što je puno muslimana, oni se lože na čupkiceTakodje sam procitala na njemackom forumu da mnogi muškarci žale sto se tamo dole cakli ko sijalica i većina ipak želi dzempercic
ne lenorZnači ti trošiš lenor
Odala si se
To je zato što je puno muslimana, oni se lože na čupkice
Znam to još iz vojsketo sad nemam pojma
vidim ti si bash uputjen
katastrofa
A zapiraš se sa traumlocken?ne lenor
vetj traumlocken shampoo und spülung john frieda
![]()
a da se mi fino vratimo temiA zapiraš se sa traumlocken?
Zato ti otvaraš teme "što vam smeta miris kokosa na čavki, da nećete možda bugarsku ružu?"
Dobro.a da se mi fino vratimo temi
odvishe odlazimo tamo dje nije tema
)))
zezaju li tebe tvoje kolege!?Dobro.
Znači ti trošiš traumlocken (kovrdže snova - prim.prev).
Zezaju li kolege tvog bradonju kad ujutro dođe na posao kovrdžave brade?
Ne zezaju me, moja brada se ne kovrdža.zezaju li tebe tvoje kolege!?
ili nemash bradu a ni zhenu , onda te naravno ne zezaju
Kad joj se zaletiš dole sa sveže izbrijanom glavom na sveže izbrijanom čavkicu pa ko kad tareš šmirglu o šmirglu.Ne zezaju me, moja brada se ne kovrdža.
Uglavnom mi se glava zaglavi međ goluždrave butkice![]()
nema šmirglanja kad je sveže izbrijano, ispoliramo se međusobno, čavka joj sve kroz gaće sija pa ne sme da nosi suknju, samo farmerke.Kad joj se zaletiš dole sa sveže izbrijanom glavom na sveže izbrijanom čavkicu pa ko kad tareš šmirglu o šmirglu.
E sad posto je to ipak njemacka, moracu i ja da krenem da volim matirano.Takodje sam procitala na njemackom forumu da mnogi muškarci žale sto se tamo dole cakli ko sijalica i većina ipak želi dzempercic