Bradavice

Ankora

Buduća legenda
Poruka
38.332
Kuhajuci bolonjez i uzivajuci u mirisu koje se protezalo duz cile mi litne kuhinje..primjetim krajem oka da su mi se bradavice digle u vis (naravno - kroz majicu su propupale, ne kuham gola).
Misljenja sam da su pozitivno reagirale na miris koji obozavam..a to je miris mediteranske spize, no .. to nije tema.

Tema je cenzura bradavica i uopce o bradavicama.
Svi znamo da su tamo. Svi smo ih vev imali u ustima i iz njih sisali mliko, cemu onda cenzura bradavica?
Najjace su mi cenzure skoro cile gole zenske a onda nakeljene neke nakaradne zute zvizde na bradavicama.

Misljenja sam takodjer da zene ne vole svoje bradavice, vecina zena. Ili su premale ili prevelike, prerozaste - presmedjaste a onda krece zelja za kiruskom korekcijom. Ja bi ih sve namlatila vlastitim govnima - ic na kirusku korekciju kolorita bradavice :roll:

Nazalost moje nisu nesto erogeno senzibilne..ali eto reagiraju na miris hrane. Bash sam prasica.:mrgreen:
Kako vi stojite na tom polju?
El znate cemu one dvi tri dlake sluze oko aureole?
Sto mislite o piercingu bradavica?

Ma ono.. ajmo o bradavicama jer one zasluzuju postovanje a ne cenzuru.:heart:

http://4.***************/-BjyUQzFcBBM/T5onl8SIsKI/AAAAAAAAAXw/6aRrNsfBfIU/s400/fntn.jpg

Kuhajuci bolonjez i uzivajuci u mirisu koje se protezalo duz cile mi litne kuhinje..primjetim krajem oka da su mi se bradavice digle u vis (naravno - kroz majicu su propupale, ne kuham gola).
Misljenja sam da su pozitivno reagirale na miris koji obozavam..a to je miris mediteranske spize, no .. to nije tema.

Tema je cenzura bradavica i uopce o bradavicama.
Svi znamo da su tamo. Svi smo ih vev imali u ustima i iz njih sisali mliko, cemu onda cenzura bradavica?
Najjace su mi cenzure skoro cile gole zenske a onda nakeljene neke nakaradne zute zvizde na bradavicama.

Misljenja sam takodjer da zene ne vole svoje bradavice, vecina zena. Ili su premale ili prevelike, prerozaste - presmedjaste a onda krece zelja za kiruskom korekcijom. Ja bi ih sve namlatila vlastitim govnima - ic na kirusku korekciju kolorita bradavice :roll:

Nazalost moje nisu nesto erogeno senzibilne..ali eto reagiraju na miris hrane. Bash sam prasica.:mrgreen:
Kako vi stojite na tom polju?
El znate cemu one dvi tri dlake sluze oko aureole?
Sto mislite o piercingu bradavica?

Ma ono.. ajmo o bradavicama jer one zasluzuju postovanje a ne cenzuru.:heart:

http://4.***************/-BjyUQzFcBBM/T5onl8SIsKI/AAAAAAAAAXw/6aRrNsfBfIU/s400/fntn.jpg

pa sta ja znam kod mene ima nekih dlaka oko njih pa ja to stricnem kad bas narastu i tako...ne planiram ici na kolorizaciju, dobre su mi ovako, tj nisam ni razmisljao nesto pretjerano o njima...cek da pogledam...

Evo procitajte ispovjest jednog covjeka sto je dobio traume zbog ruznih bradavica :

''Svi odavno znaju sve Cecine pesme
vidim ribu jednu sto oce da se kresne
pito sam je odma' : Da li bi ti?
ona kaze ne bi jer nisam njen tip
reko imam Stoju najnoviji hit
promenila je mislenje kad je videla Twins
pao sam na dupe kroz majcu vidim sis
bradavica velika kao kompakt disk
jao jebbote kad je majcu digla
nasred sise bese bradaja kao ringlac
odjednom kao otisla u WC da se sminka
zapalio sam kuci kroz Marsala Tita