Brada

Transcendental

Buduća legenda
Poruka
29.502
Biologists characterize beards as secondary sexual characteristics because they are unique to one sex, yet do not play a direct role in reproduction. Charles Darwin first suggested possible evolutionary explanation of beards in his work The Descent of Man, which hypothesized that the process of sexual selection may have led to beards.[SUP][4][/SUP] Modern biologists have reaffirmed the role of sexual selection in the evolution of beards, concluding that there is evidence that a preponderance of females find men with beards more attractive than men without beards.[SUP][5][/SUP][SUP][6][/SUP][SUP][7][/SUP]

Pitanje za forumašice:
Dal više volite muškarce s bradom ili bez, koji su vam privlačniji? :malav:

...potpuno glatke preferiram...

...mnogo sam bleda za grebanje, nakon ljubljenja sa covekom koji se tog dana nije obrijao imam crvene pecate po licu koji danima ne prolaze...
...brada samo moze da mi izgleda lepo, slicno kao i cigareta, na filmu i nikako drugacije...

1236_tc.gif

Brada je detalj koji asocira na romanticno vece u prirodi, uz vatricu na nekom proplanku podno cobanskih koliba kraj koje se na raznju okrece jagnje, a plamen obasjava razdragana lica brace, ciji bi se imidz mogao podvesti pod "isusovski" da nije njihovih izukrshtanih redenika, glomaznih shubara s kicankama i isukanih kama koje ce im posluziti kao escajg cim pecenje bude gotovo. Vruca rakija, prkosna pesma i masne price o podatnim seoskim snashama i junackoj borbi protiv nadmocnijeg neprijatelja.

:lol:

Back