Zanima me jedna banalnost vezana uz pravoslavno kršćanstvo. Naime, pravoslavni popovi prepoznatljivi su po istaknutoj bradi. Ako nekome prirodno ne može rasti brada, može li se zarediti za pravoslavnog popa? Hoće li mu to gledati?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanima me jedna banalnost vezana uz pravoslavno kršćanstvo. Naime, pravoslavni popovi prepoznatljivi su po istaknutoj bradi. Ako nekome prirodno ne može rasti brada, može li se zarediti za pravoslavnog popa? Hoće li mu to gledati?
Ako je pravi vernik,bog će mu podariti bradu...
И Мерцедес ес-ел-ка или Бе-ем-ве ку7
Cisto tehnicki gledano dobio si tacne odgovore.Zanima me jedna banalnost vezana uz pravoslavno kršćanstvo...
To kazes zato sto ti je tako receno....."Ključan odgovor na vaše pitanje zašto pravoslavni sveštenici nose bradu leži baš u njihovom sveštenstvu. ..
To kazes zato sto ti je tako receno.
Citao sam slicna objasnjenja. I sasvim su u skladu sa ocuvanjem dostojanstva "duhovnih" motiva.
Ali covecanstvo je malo starije od monoteisticke filozofije.
Nije svadja, nego umor.To ne kazem ja vec arhimandrit Gavrilo. Obrati paznju na znake navoda. Nemoj se svadjas odma.![]()