Brada od pre tri dana

Postoji,kupis masinicu za sisanje i namestis velicinu preko najsitnijeg cesljica ili koju vec hoces duzinu i tako "osisas" bradu..Postoje i oni manji trimeri koji se koriste sa obrve,usi,sa manjim "secivom",sluze za finije stvarcice..Eto,to je tajna..Ne mozes odrzavati ziletima bradu od 3 dana,na onaj nacin sto sam ti rekao uvek ces posle sisanja brade imati istu duzinu..

Tačno tako i onda je faca svaki treći dan . Malo li je ?

Ali to je brada samo za specijalne prilike.Obrije se 3 dana pred svadbu,izlazak u grad,sa'ranu...i bude glavni badza na dogadjaju.
Ta trodnevna brada pristaje samo ako si Dzordz Kluni,Kijanu Rivs ili Ceda Jovanovic.Onda si muzevan.A ako si obican prdonja onda si samo neuredan.

- - - - - - - - - -

Bez brkova belog luka i kiselog vina nema pravog muskog poljupca

I onda zena verovatno ima isti dozivljaj kao da ljubi splacinjaru.

kada se obrijem onda nedelju dana imam fazon brade od tri dana, i kada to prodje onda ne bude tri nego bude od mesec ipo brada :D
mada to za sekiru jos nisam probo :D
kada su masinice i te sprvice za seckanje brade skupe prelazim na sekirce :D
ps

ili neki preparat za usporavanje rasta dlaka lica? nemam masinicu, imam samo makaze i sekirce hehe?

Poslednja izmena:
kada se obrijem onda nedelju dana imam fazon brade od tri dana, i kada to prodje onda ne bude tri nego bude od mesec ipo brada :D
mada to za sekiru jos nisam probo :D
kada su masinice i te sprvice za seckanje brade skupe prelazim na sekirce :D
ps

ili neki preparat za usporavanje rasta dlaka lica? nemam masinicu, imam samo makaze i sekirce hehe?

Idi kod lokalnih kineza i kupi aparat za brijanje, vecina njih ima i trimer.
Rast dlake ne mozes da kontrolises.

Back