Браћо и сестре, саборци, истоверци!

Sve su to Rusi na kraju krajeva.

Не ови на видео клипу који сам приложио су руси православци.А оно су комунисти и безбожници.Ту је огормна разлика.Једни су се водили вером у Бога,а ови друи комуизмом затрованим погледима на свет без Бога.Од њих совјетских руса је била већа штета него корист.1943 четници су спремали операцију ослобађања Београда,а онда је Тито да се то не би догодило позвао ''црвену армију''.И погубне последице тога дан данас видимо.

Не ови на видео клипу који сам приложио су руси православци.А оно су комунисти и безбожници.Ту је огормна разлика.
Једни су се водили вером у Бога,а ови друи комуизмом затрованим погледима на свет без Бога.Од њих совјетских руса је била већа штета него корист.
Razlika jeste, al' nije bas ogromna. Jel Staljinova drzava bila svetska velesila? :think:
Pa i sam Staljin je tokom rata, kad ga je pritisla frka, morao priznati Rusima najbitniju ulogu.

1943 четници су спремали операцију ослобађања Београда,а онда је Тито да се то не би догодило позвао ''црвену армију''.
Pa jeste, al' nije ju on pozvao, dosla je sto sama, sto uz amin zapadnih "saveznika".

И погубне последице тога дан данас видимо.
Da, al' sve je to posledica dogovora velikih sila.

Razlika jeste, al' nije bas ogromna. Jel Staljinova drzava bila svetska velesila? :think:
Pa i sam Staljin je tokom rata, kad ga je pritisla frka, morao priznati Rusima najbitniju ulogu.

Pa jeste, al' nije ju on pozvao, dosla je sto sama, sto uz amin zapadnih "saveznika".

Da, al' sve je to posledica dogovora velikih sila.

Огромна је разлика јер је совјетски савез као ова сада Русија држава без Бога.Земља где је Црква Христова прогоњена и чије деловање је и тад у време другог светског и сада лоше.

Back