bracni problemi?

Drago mi je sto nadjoh tvoju temu. U potpunosti te razumijem, isti problem sam i ja imao i iste savete od drugih žena. Al to nezadovoljstvo koje osjecas gdje znas da nisi kriv, a na kraju izvuče iz tebe da ti ispravljas njene krive drine..
Predugo to traje da bi postigao nesto sa kuliranjem, gdje se ponasas kao da te ne dotiče, čekajući njenu reakciju.
Naravno, konkretno rješenje jest da joj ti pridjes i izgladis situaciju pricom i u svoje i u njeno ime. E tad je ona zadovoljena.
2put godišnje mozes toliko, najjednostavnije je.
Vjerovatno si joj udovoljavao od početka, tako da ona nije spremna da te izgubi. Da se razidjete, povukla bi se. Al nikad neces dobit "izvini, ja sam pretjerala". Ne očekuj to.
Sam vidi oces li je prihvatit takvu kakva je.

Crow27, Jedino rješenje je da je ''prisiliš'' da te sasluša i da joj kažeš da to zbog čega je zaćutala, nikako nije dovoljan razlog za ovako ponašanje. Insistiraj da ti kaže šta je stvarna istina, zbog čega se ljuti. Objasni da tako više ne ide, da ti je stalo do nje, da želiš da funkcioišete kao par, ali da ovako ne ide. Ako joj se osladi da se svako malo naljuti i zaćuti, prijeći će joj u naviku a to onda nije ono što treba jednom braku a pogotovo ne djeci u tom braku.

Back