Kako reagujete kada vaš bračni drug prdi?
Da li izađete iz prostorije ili se smejete?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Blagodarim.Odlična tema
Nemam bolju polovinuBlagodarim.
Smeta li ti flatulencija tvoje bolje polovine?
E jbg. Ne dangubi po forumima, nema leba ovde, saznao sam to na teži način.Nemam bolju polovinu![]()
Ovde sam se leba već "najeo"E jbg. Ne dangubi po forumima, nema leba ovde, saznao sam to na teži način.
Porediš hrkanje, ishranu, treptaje, kijanje i pišanje sa nečim što je univerzalno smešnoisto bi bilo da si pitao
kako reagujete kada partner spava hrče jede trepće kija ili piški...
brate kakve su ovo fiziološke teme na ljisu![]()
Prdeži su mnogo ubitačniji od suvog mesa ili slanine nego od pasulja. A tek pasulj sa slaninom i kiselim kupusom, ubitačni komboako se najede pasulja normalno je da će imati gasove zato partnera treba hraniti češkim puslicama
I posle sam ja odvratan što postavljam ovakve temebiće mu slatka semena tečnost
Prijavi se za ginisaМени како су извадили пола стомака операцијама......кад прднем.....отпада малтер са плафона !! Из собе би побегао и кајмански алигатор !! Купио сам вентилатор кога укључим јер гушим и самог себе.
Ma prde, samo što miriše na jorgovan.Dobre ribe ne prde i ne kake
Ja budala pa ti poverovaoPrdež je poezija svakodnevnice
To kaže Bukowski
Doduše sad sam to izmislio
Ju juМени како су извадили пола стомака операцијама......кад прднем.....отпада малтер са плафона !! Из собе би побегао и кајмански алигатор !! Купио сам вентилатор кога укључим јер гушим и самог себе.
A jel da da malo podsjeća na Bukowskog?Ja budala pa ti poverovao
Pa za nekog ko knjigu nikad nije držao u ruke, da.A jel da da malo podsjeća na Bukowskog?
Ja sam držaoPa za nekog ko knjigu nikad nije držao u ruke, da.
Svaka čast, svaka ti dalaJa sam držao
Pročitao sam nekoliko knjiga
HvalaSvaka čast, svaka ti dala
Spreman si da izdaš nova "neobjavljena dela Bukowskog".A jel da da malo podsjeća na Bukowskog?
Generalno ide u drugu prostoriju da to obavi, takodje vrijedi i za mene...nema u tome nista emotivno, eroticno ni simpaticno.Kako reagujete kada vaš bračni drug prdi?
A kako bi bilo da uopšte ne obavljate to nego se suzdržite ko iole pristojni i normalni ljudi?Generalno ide u drugu prostoriju da to obavi, takodje vrijedi i za mene...nema u tome nista emotivno, eroticno ni simpaticno.