Bracni par penzionera umro od gladi

Biće da je levča kriva!

"Policija: Ovo viđamo svaki dan
Kada je policajce pitala kako u stan iz kog se širi nesnosan smrad ulaze bez maske, Dobrila Guzina dobila je šokantan odgovor: „Gospođo, pa mi ovakve slučajeve viđamo svaki dan, za nas je to već postala rutina.“

Наравно, људи су ко зна на који начин потрошили живот, и сад би требало да је влада Србије крива што нема ко да им дода чашу воде.

naprednjak, bolje da se ne javljas sa ovakvim postovima.Kao u svakoj uredjenoj drzavi tako i u SAD postoji socijalna pomoc,ukoliko neko ne zeli da je koristi to je stvar njegovog izbora.Sa druge strane, u Srbiji je socijalna briga u rangu drzava treceg sveta,tako da je svaka paralela besmislena.
Ima ove jedna druga stvar koji vecina previdja,u Srbiji je doslo da pada moralnih i drustvenih kriterijuma.To nije proces koji je zapoceao sa SNS-om,on traje od vladavine SPS-a.Stari se vise ne postuju,malo ko ce da im ustupi mesto u javnom prevozu,pametni se povlace pred bahatim i sirovim.Ovo je nesto sta je mene totalno porazilo a ogledalo je naseg drustva
http://www.tvbest.rs/161508-zatvorska-kazna-za-napadaca-koji-je-jajima-gadjao-babu
Ljudi su postali nezainteresovani,ne zanima ih kako zive komsije do njih.Nema ko da obidje i ponudi se da nesto ucini ako su stari i nemocni

Овај случај с јајима се зове 'циганска посла'. И ја то видех јуче и такође сам се осећала тако као ти, док нисам прочитала да је у питању - цига. С друге стране, цига доби 10 дана затвора зато што је гађао бабу јајетом, а они који својим џиповима убијају људе - ни новчану казну. И, док се богати бахате, сиромаси нестају у тишини:

Policija: Ovo viđamo svaki dan
Kada je policajce pitala kako u stan iz kog se širi nesnosan smrad ulaze bez maske, Dobrila Guzina dobila je šokantan odgovor: „Gospođo, pa mi ovakve slučajeve viđamo svaki dan, za nas je to već postala rutina.“

Ето, то је та 'држава' у којој живимо...

Kako ti objašnjavaš činjenicu da se sada živi siromašnije nego pre 10 godina.

Vi ćete kasnije ponovo da se izvinite za svoju glupost, ali šteta koju ste naneli ovom bračnom paru je značajna.

Toliko mi je tesko kada procitam ovako nesto,da me je sramota u kojoj zemlji zivim.http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/565207/STRAVICNA-SUDBINA-Bracni-par-penzionera-preminuo-od-gladi

Dobro jutro Srbijo...

Sta ce jos do veceri da bude???

da li se vi uopšte sećate kako je tema počela ? ne ? pa onda da vas podsetimn pljuvanjem jer baba i deda nisu imali para -ouuuuuups sada ispada da su imali para ali nije bilo ko da brine o njima ajmo nastavak ppljuvačine sledi:

O tome kakve su penzije je suvišno govoriti, međutim mene trenutno interesuje da li taj preminuli par ima djecu i ako ima, kakav su odnos imali sa njima. Kakva god da je nemaština, porodice izguraju kad su složne, međutim, sumnjam da su jedina posledica ovog događaja mala primanja supružnika.

Jer ko zna, možda imaju problematično dijete, a oni da mu pomognu zaglibili u dugove, a ono im okrenulo leđa. Ovo je samo jedna u nizu sumnji koje mi se motaju po glavi.

Poslednja izmena:
O tome kakve su penzije je suvišno govoriti, međutim mene trenutno interesuje da li taj preminuli par ima djecu i ako ima, kakav su odnos imali sa njima. Kakva god da je nemaština, porodice izguraju kad su složne, međutim, sumnjam da su jedina posledica ovog događaja mala primanja supružnika.

Jer ko zna, možda imaju problematično dijete, a oni da mu pomognu zaglibili u dugove, a ono im okrenulo leđa. Ovo je samo jedna u nizu sumnji koje mi se motaju po glavi.

Да, али пази, ако мени држава целог живота узима рекет кроз доприносе, порезе и акцизе, ред је да ми тај новац после врати кроз пензиони фонд. Јер га је деценијама пунио од мог вредног рада.

Или, може да престане да ми захтева тај рекет сваког месеца и да ме препусти немилости моје породице, али да ми за узврат дозволи да задржим 100% својих месечних примања.

Овако, држава пљачка народ преко доприноса, ПДВ-а, такси и акциза, а онда када је ред да понуди нешто за узврат каже "ЈБГ".

Back