gost 243178
Veoma poznat
- Poruka
- 12.084
U svakom slucaju necu sebe obmanjivati da mi je dobro niti tapsati po ramenima one koji supromaseni.
Moj princip je uvijek bio iskrenost. I veliki ljudi propadaju i zive uzaludno.
Mozda tako izumre i citav ljudski rod i ostanu samo nekakvi majmuncici, jer su se ljudi odlucili da se zadovolje novcima.
Meni je okej da ne tapšeš po ramenu, okej mi je da smatraš da je tuđ život promašen, okej je i da budeš iskren, samo mi nije okej što ti uopšte ne pada na pamet da ti ljudi (ja sam ta polumuškarača o kojoj pišeš) svoj život vide drugačije, nego si baš siguran da znaš i šta ja osećam kad sam sama kod kuće, i da gutam knedle. Tu si već malo zalutao na nepoznatu teritoriju...
Sad si me podsetio na jednog čoveka sa kojim sam se slučajno upoznala na nekoj svadbi (u inostranstvu). Pričali smo neko vreme, i ja mu posle 15 minuta kažem da sam iz Srbije, iz Beograda. On tu iskolači oči

1) izvređao gosta koji poznaje njegov jezik i kulturu tako da uopšte nije shvatio da priča sa strancem
2) izvređao ženu koju ne poznaje, pa ne zna ni da li imam sa kim da pravim decu, da li sam plodna, da li mi je momak plodan, da li ja recimo patim što mi je sudbina onemogućila da postanem roditelj i slično.
Ja sam mu sve to i rekla (to jest da je neuka prostačina), ali njemu je naravno bilo svejedno. On je svoj 'gen' produžio