markons82
Elita
- Poruka
- 21.279
Ako postane moranje onda ***** taj brak gde se sex/bliskost obaveza...Šta vi podrazumevate bračnom obavezom i da li je to zaista obaveza u smislu moranja ili se samo tako kaže za određene segmente u braku?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako postane moranje onda ***** taj brak gde se sex/bliskost obaveza...Šta vi podrazumevate bračnom obavezom i da li je to zaista obaveza u smislu moranja ili se samo tako kaže za određene segmente u braku?
Postoji i druga strana medalje, koja uvek ide uz ovu priču o obavezi - a to su prava.Ne mogu da kažem iz iskustva jer nisam imala brak, ali mene odbija pomisao da sam pred državom ili čak i crkvom nešto obećala... više na to gledam da sam obećala sebi i tom nekom da ću dati sve od sebe da budem sa njim i u dobru i u zlu... dok može i dok ima smisla.
To da smo mi zajedno tj u braku ne znači da smo obavezni jedno drugome da se dajemo sexualno kada to onaj drugi hoće, mada moram reći da bi zbog ljubavi to i uradila, a ne zbog neke obaveze...
Tako da je moj odgovor da ne gledam kao na obavezu prema drugome ili čak državi. Ako imam ikakvu obavezu to je onda pred sobom, da budem dosledna svojoj ljubavi i svom izboru.
Odlicno. Ja bas trazim muza. He heJa samo zbog toga što vera tako nalaže, verski sam fanatik ČP
Eee Bože, Bože...Još će mi se teme pretvoriti u Tinder....
Nista od navedenogPitanje za žene:
Šta je za vas bračna dužnost ili obaveza:
1).S.ex
2).Kućni poslovi
3).S.ex i kućni poslovi.
Pa nije, i niko nije rekao da moras uvek ako ti nije do toga.U POTPUNOSTI SE SLAŽEM. Brak nije logor pa da moraš.
ja cu ti odgovoriti digresijom a to je sve suprotno braku i zove se razvodŠta vi podrazumevate bračnom obavezom i da li je to zaista obaveza u smislu moranja ili se samo tako kaže za određene segmente u braku?
Da stalno daje muskarcu da je torbaŠta vi podrazumevate bračnom obavezom i da li je to zaista obaveza u smislu moranja ili se samo tako kaže za određene segmente u braku?